Reserestriktioner kan gälla för Mexiko, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Sabinas Hidalgo - 2 att välja från

Hotell

Kolla hotellpriser i Sabinas Hidalgo

Sabinas Hidalgo hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Sabinas Hidalgo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Sabinas Hidalgo?

Om du undrar när det är bäst att resa till Sabinas Hidalgo, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Sabinas Hidalgo brukar vara augusti och juni, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är oktober och september, medan de torraste är februari och januari.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 34°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 34°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Sabinas Hidalgo är 28 millimeter.