Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Sabinas Hidalgo hotell

OYO Restaurante y Hotel Ancira Hämta priser
OYO Restaurante y Hotel Ancira

OYO Restaurante y Hotel Ancira

Independencia 108, Centro, Bustamante, Bustamante, NL
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger i Bustamante.

  Hostal Bustamante - Hostel Hämta priser
  Hostal Bustamante - Hostel

  Hostal Bustamante - Hostel

  34 Gral. José María Morelos, Bustamante, NL
    
   1.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem ligger i Bustamante.

   Karta

   När passar det bäst att utforska Sabinas Hidalgo?


   Om du undrar när det är bäst att resa till Sabinas Hidalgo, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Sabinas Hidalgo brukar vara augusti och juni, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är oktober och september, medan de torraste är februari och januari.


   Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

   • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
   • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 34°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
   • Medeltemperaturerna under juli till september är 34°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
   • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
   • Snittet för den årliga nederbörden i Sabinas Hidalgo är 28 millimeter.

   Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma