Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Ruaka hotell

La Miguela Guest House Hämta priser
La Miguela Guest House

La Miguela Guest House

Northern Bypass Road, Ruaka, Ruaka
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat i Ruaka ligger 2,7 km från Two Rivers shoppingcenter och 4,5 km från Village Market. United Nations Office at Nairobi och Karura Forest ligger också mindre än en mil härifrån.

  A home away from home Hämta priser
  A home away from home

  A home away from home

  Limuru Rd, Ruaka, Kiambu County
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet i Ruaka ligger 3,1 km från Two Rivers shoppingcenter och mindre än en mil från United Nations Office at Nairobi och Village Market. Karura Forest och Westgate Shopping Mall ligger också mindre än en mil härifrån.

   Almond Apartments Hämta priser
   Almond Apartments

   Almond Apartments

   Limuru Rd, Ruaka, Kiambu County
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet i Ruaka ligger 2,9 km från Two Rivers shoppingcenter och mindre än en mil från United Nations Office at Nairobi och Village Market. Karura Forest och Westgate Shopping Mall ligger också mindre än en mil härifrån.

    Mayweather Suites Hämta priser
    Mayweather Suites

    Mayweather Suites

    Limuru road, Ruaka
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Ruaka ligger 2,6 km från Two Rivers shoppingcenter och 4,6 km från Village Market. United Nations Office at Nairobi och Karura Forest ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Ruaka


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Ruaka med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om detta hotell i Ruaka och särskilt deras gratis frukost:

     • Mayweather Suites

     Utforska Ruaka


     I Ruaka finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Ruaka med omnejd:

     • Moi International Sports Centre
     • Two Rivers shoppingcenter
     • Village Market
     • United Nations Office at Nairobi
     • Westgate Shopping Mall
     • The Sarit Centre
     • Oshwal Religious Centre

     När du förebereder din resa till Ruaka kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Nairobi (WIL-Wilson). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Ruaka?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Ruaka, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Ruaka brukar vara mars och februari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är november och april, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 26°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 237 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 239 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 86 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 302 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Ruaka ligger på 864 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma