Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Roundup hotell

Autumn's Inn Hämta priser
Autumn's Inn

Autumn's Inn

630 Main Street, Roundup, MT
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta motell i Roundup ligger tio minuters promenad från Musselshell Valley Historical Museum och Roundup City Park. Pine Ridge Golf Club ligger 3 km härifrån.

  Karta

  Utforska Roundup


  I Roundup finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Roundup med omnejd:

  • Roundup City Park
  • Musselshell Valley Historical Museum
  • Pine Ridge Golf Club

  När du planerar din resa till Roundup kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Billings, Montana (BIL-Logan Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


  När passar det bäst att utforska Roundup?


  Om du undrar när det är bäst att åka till Roundup, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Roundup brukar vara juli och augusti, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är februari och januari.


  Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 11°C under dagen och -10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 45 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och -2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 195 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 3°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 116 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och -11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 60 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Roundup ligger på 416 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma