Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
25 sep. - 27 sep.

Riverside-San Bernardino-Ontario hotell

Indian Wells Resort Hotel 556 kr
Indian Wells Resort Hotel

Indian Wells Resort Hotel

76-661 Highway 111, Indian Wells, CA
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort med golfbana i Indian Wells ligger 1,2 km från San Jacinto Mountains och 2,7 km från Indian Wells Tennis Garden. Mindre än 15 km härifrån hittar du Living Desert Zoo and Gardens och Empire Polo Club.

  Courtyard by Marriott Palm Desert 1 191 kr
  Courtyard by Marriott Palm Desert

  Courtyard by Marriott Palm Desert

  74895 Frank Sinatra Dr, Palm Desert, CA
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Palm Desert ligger mindre än en mil från The Gardens on El Paseo, The River at Rancho Mirage och Agua Caliente Casino. Mindre än 15 km härifrån hittar du Living Desert Zoo and Gardens och Indian Wells Tennis Garden.

   Aqua Soleil Hotel & Mineral Water Spa 756 kr
   Aqua Soleil Hotel & Mineral Water Spa

   Aqua Soleil Hotel & Mineral Water Spa

   14500 Palm Drive, Desert Hot Springs, CA
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med spa i Desert Hot Springs ligger 0,4 km från Desert Hot Springs stadskärna och mindre än 5 km från Cabot's Pueblo Museum och Desert Dunes Golf Club. Sand to Snow National Monument ligger 4,1 km härifrån.

    Hilton Palm Springs Resort 1 187 kr
    Hilton Palm Springs Resort

    Hilton Palm Springs Resort

    400 E Tahquitz Canyon Way, Palm Springs, CA
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort med spa i Downtown Palm Springs ligger tio minuters promenad från Plaza Theatre och San Jacinto Mountains. Palm Springs Convention Center och Palm Springs Art Museum ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Riverside-San Bernardino-Ontario

     Om du bestämt att Riverside-San Bernardino-Ontario är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Riverside-San Bernardino-Ontario på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Riverside-San Bernardino-Ontario

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Riverside-San Bernardino-Ontario, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Riverside-San Bernardino-Ontario. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Riverside-San Bernardino-Ontario

     Väl framme i Riverside-San Bernardino-Ontario väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Riverside-San Bernardino-Ontario. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Riverside-San Bernardino-Ontario att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma