Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
30 okt. - 1 nov.
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.

Rio hotell

Residenza Sant'Anna del Volterraio Hämta priser
Residenza Sant'Anna del Volterraio

Residenza Sant'Anna del Volterraio

Localita Bagnaia, Rio, LI
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga boende nära stranden i Rio ligger mindre än 2 km från Parque Nacional del Archipiélago Toscano, Ottonella och Spiaggia dell'Ottone. Castello del Volterraio ligger 4,6 km härifrån.

  Appartamenti Sole e Luna Hämta priser
  Appartamenti Sole e Luna

  Appartamenti Sole e Luna

    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet nära stranden ligger nära Parque Nacional del Archipiélago Toscano och Cavos strand. Cala delle Alghe och Frugoso-stranden ligger också en kvarts promenad härifrån.

   Velabianca Residence & Resort Hämta priser
   Velabianca Residence & Resort

   Velabianca Residence & Resort

   Via Nisporto 57, Rio
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet nära stranden ligger 0,1 km från Parque Nacional del Archipiélago Toscano och mindre än en mil från Spiaggia di Nisportino och Santa Caterina-eremitaget. Ottonella och Spiaggia dell'Ottone ligger också mindre än en mil härifrån.

    Locanda del Borgo B&B Helios Relais Hämta priser
    Locanda del Borgo B&B Helios Relais

    Locanda del Borgo B&B Helios Relais

    Località Nisportino 39, Rio, LI
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet vid stranden i Rio ligger 0,1 km från Parque Nacional del Archipiélago Toscano och mindre än 15 km från Cala Seregola och Spiaggia di Reale. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Forte Falcone och Forte Stella.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Rio

     Om du bestämt att Rio är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Rio på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Rio

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Rio, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Rio. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Rio

     Väl framme i Rio väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Rio. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Rio att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma