Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Rio hotell

La Vecchia Scuola 569 kr
La Vecchia Scuola

La Vecchia Scuola

Lungomare Michelangelo 5-7, Frazione Cavo, Rio, LI
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet vid stranden i Rio ligger nära Parque Nacional del Archipiélago Toscano och Cavos strand. Cala delle Alghe och Frugoso-stranden ligger också en kvarts promenad härifrån.

  Residenza Sant'Anna del Volterraio Hämta priser
  Residenza Sant'Anna del Volterraio

  Residenza Sant'Anna del Volterraio

  Localita Bagnaia, Rio, LI
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga boende nära stranden i Rio ligger mindre än 2 km från Parque Nacional del Archipiélago Toscano och Spiaggia dell'Ottone. Castello del Volterraio ligger 4,6 km härifrån.

   TH Ortano - Ortano Mare Village Hämta priser
   TH Ortano - Ortano Mare Village

   TH Ortano - Ortano Mare Village

   Località Ortano, Rio, LI
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Rio ligger nära Parque Nacional del Archipiélago Toscano och Ortano strand. Rio Marinas strand och Parco Minerario dell'Isola d'Elba ligger också 5 km härifrån.

    TH Ortano - Ortano Mare Residence Hämta priser
    TH Ortano - Ortano Mare Residence

    TH Ortano - Ortano Mare Residence

    Loc. Ortano, Isola d'Elba, Rio, LI
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta boende vid stranden ligger i en nationalpark i Rio, nära Parque Nacional del Archipiélago Toscano och Ortano strand. Spiqaggia di Gennaro och Spiaggia della Torre ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Rio

     Om du bestämt att Rio är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Rio på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Rio

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Rio, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Rio. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Rio

     Väl framme i Rio väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Rio. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Rio att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma