Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Rio Tinto hotell

Bessa Beach Hotel Hämta priser
Bessa Beach Hotel

Bessa Beach Hotel

Av. Artur Monteiro Paiva, 1096, Bessa, Joao Pessoa, PB
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell på stranden i Bessa ligger mindre än 5 km från Praia do Bessa och Pocos strand. Praia do Jacaré och Handicraft Market ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

  Hotel Manaira Hämta priser
  Hotel Manaira

  Hotel Manaira

  Avenida Edson Ramalho 1131, Joao Pessoa, Paraíba
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Manaira ligger mindre än 2 km från MAG Shopping och Praia de Tambaú. Praia de Cabo Branco och Praia do Bessa ligger också 5 km härifrån.

   Hardman Praia Hotel Hämta priser
   Hardman Praia Hotel

   Hardman Praia Hotel

   Avenida João Maurício, 1341, Praia de Manaíra, Joao Pessoa, PB
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden ligger vid strandpromenaden i Manaira, mindre än 2 km från Praia de Manaíra och Praia de Tambaú. Praia de Cabo Branco och Praia do Bessa ligger också 5 km härifrån.

    Residencial Solar Tambaú Hämta priser
    Residencial Solar Tambaú

    Residencial Solar Tambaú

    Avenida Antonio Lira 751, Joao Pessoa, PB
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet vid stranden i Tambau ligger 1,2 km från Handicraft Market och mindre än en mil från Cabo Brancos fyr och Cabo Brancos konst- och vetenskapcenter. Mindre än 15 km härifrån hittar du Mercado Central och Praia do Jacaré.

     Karta

     Utforska Rio Tinto


     I Rio Tinto finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Rio Tinto med omnejd:

     • Praia do Oiteiro
     • Praia Baia da Traicao
     • Baia da Traicaos kyrka
     • Ponta da Prainha
     • Baia da Traicaos fyr
     • Nossa Senhora da Guias kyrka

     När du förebereder din resa till Rio Tinto kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Joao Pessoa (JPA-Presidente Castro Pinto Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Rio Tinto?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Rio Tinto, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Rio Tinto brukar vara januari och mars, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är maj och april, medan de torraste är oktober och september.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 12 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 14 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Rio Tinto är 42 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma