Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Rio Tinto hotell

Hotel Corais de Tambaú Hämta priser
Hotel Corais de Tambaú

Hotel Corais de Tambaú

Av. Almirante Tamandare, 624, Praia de Tambaú, Joao Pessoa, PB
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Tambau ligger 0,5 km från Praia de Tambaú och 4,5 km från Universidade Federal da Paraíba. Praia do Bessa och Praia de Intermares ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

  Tambaú Hotel 402 kr
  Tambaú Hotel

  Tambaú Hotel

  Av. Almirante Tamandaré, 229, Joao Pessoa, PB
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell på stranden i Tambau ligger fem minuters promenad från Picaozinho-stranden och Praia de Tambaú. Praia de Manaíra och Handicraft Market ligger också tio minuter härifrån.

   Littoral Hotel 400 kr
   Littoral Hotel

   Littoral Hotel

   Avenida Cabo Branco 2172, Praia de Cabo Branco, Joao Pessoa, PB
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden i Cabo Branco ligger en kvarts promenad från Praia de Cabo Branco och Praia de Tambaú. Fundação Casa de José Américo och Picaozinho-stranden ligger också 2 km härifrån.

    Hotel Manaira Hämta priser
    Hotel Manaira

    Hotel Manaira

    Avenida Edson Ramalho 1131, Joao Pessoa, Paraíba
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Manaira ligger mindre än 2 km från MAG Shopping och Praia de Tambaú. Manairas shoppingcenter och Handicraft Market ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Utforska Rio Tinto


     I Rio Tinto finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Rio Tinto med omnejd:

     • Praia do Oiteiro
     • Praia Baia da Traicao
     • Baia da Traicaos kyrka
     • Ponta da Prainha
     • Baia da Traicaos fyr
     • Nossa Senhora da Guias kyrka

     När du förebereder din resa till Rio Tinto kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Joao Pessoa (JPA-Presidente Castro Pinto Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Rio Tinto?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Rio Tinto, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Rio Tinto brukar vara januari och mars, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är maj och april, medan de torraste är oktober och september.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 12 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 14 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Rio Tinto är 42 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma