Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Rio Formoso hotell

Hotel Fazenda Amaragi Hämta priser
Hotel Fazenda Amaragi

Hotel Fazenda Amaragi

   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell vid flodpromenaden ligger mindre än 15 km från Igreja de São Benedito, Tamandare-stranden och Saltinhos naturreservat. Bulha-vattenfallet och Praça Estrela do Mar ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Vivá Porto de Galinhas Resort Hämta priser
  Vivá Porto de Galinhas Resort

  Vivá Porto de Galinhas Resort

  Avenida Beira Mar, S/n Lote B, Gleba 2, Praia do Cupe, Porto de Galinhas, Ipojuca, PE
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort på stranden i Ipojuca ligger mindre än 2 km från Praia do Cupe och Praia de Muro Alto. Praia de Merepe ligger 3 km härifrån.

   Solar Porto de Galinhas Hämta priser
   Solar Porto de Galinhas

   Solar Porto de Galinhas

   Rod PE-09, Km 07, Porto de Galinhas, Ipojuca, PE
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell på stranden i Ipojuca ligger mindre än 5 km från Praia do Cupe, Praia de Muro Alto och Porto de Galinhas naturliga pooler. Maracaipe strand ligger 3,2 km härifrån.

    Serrambi Resort Hämta priser
    Serrambi Resort

    Serrambi Resort

    Praia de Serrambi, s/n, Ipojuca, PE
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort vid stranden i Pontal de Serrambi ligger 0,1 km från Ponta de Serrambi strand och 3 km från Praia do Toquinho. Porto de Galinhas naturliga pooler och Praia de Merepe ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Rio Formoso


     Många vill besöka Rio Formoso, men om du tycker det är svårt att hitta boende och letar efter andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara en bra idé.

     • 24 hotell i Tamandare
     • 11 hotell i Praia dos Carneiros

     Utforska Rio Formoso


     I Rio Formoso finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Rio Formoso med omnejd:

     • Saltinhos naturreservat
     • Bulha-vattenfallet
     • Igreja de São Benedito
     • Praça Estrela do Mar
     • Liberdade Plaza
     • Forte de Santo Inácio de Tamandaré
     • Tamandare-stranden

     När du planerar resan till Rio Formoso kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Recife (REC-Guararapes Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Rio Formoso?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Rio Formoso, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Rio Formoso brukar vara januari och mars, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är juni och maj, medan de torraste är oktober och november.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 297 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 22°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 763 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 463 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 85 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Rio Formoso är 1608 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma