Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Ringerike hotell

Klækken Hotell Hämta priser
Klækken Hotell

Klækken Hotell

Hadelandsveien 386, Ringerike
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger på landet, mindre än en mil från Søndres park, AKA Arena (Hønefoss) och Ringerikes museum. Ringkollen Alpin och Veien Kulturminnepark ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

  O'Lin Lake Resort Hämta priser
  O'Lin Lake Resort

  O'Lin Lake Resort

  Onsakervika 49, Ringerike, Buskerud
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna stuga i Ringerike ligger 23,8 km från Hadeland glasbruk och mindre än fyra mil från Sandvika storsenter och Kalvøya. Telenor Arena och Norges museum för kulturhistoria ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Grand Hotel Hønefoss Hämta priser
   Grand Hotel Hønefoss

   Grand Hotel Hønefoss

   Stabellsgate 8, Honefoss, Ringerike
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Hønefoss ligger tio minuters promenad från Fengselet och Søndres park. AKA Arena (Hønefoss) och Veien Kulturminnepark ligger endast 3 km härifrån. Ringerike Hønefoss station ligger bara 4 minuter härifrån till fots.

    Scandic Hønefoss Hämta priser
    Scandic Hønefoss

    Scandic Hønefoss

    Kongens Gate 3, Honefoss, Ringerike, Buskerud
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Hønefoss ligger 13 km från Hadeland glasbruk och mindre än fem mil från Norefjell och Telenor Arena. Grans park och Sandvika storsenter ligger också mindre än fem mil härifrån. Ringerike Hønefoss station ligger på 8 minuters gångavstånd.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Ringerike


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Ringerike med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Ringerike, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Scandic Hønefoss
     • General Hotell
     • Klækken Hotell

     Gästerna brukar uppskatta detta hotell i Ringerike och i synnerhet poolen:

     • Klækken Hotell

     Gäster som bor på dessa hotell i Ringerike brukar uppskatta fitnesscentret:

     • Scandic Hønefoss
     • Klækken Hotell

     Utforska Ringerike


     I Ringerike finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Ringerike med omnejd:

     • Veien Kulturminnepark
     • Hønefoss Trekkspillmuseum
     • Fengselet
     • Søndres park
     • AKA Arena
     • Ringerikes museum
     • Galleri Klevjer

     När du planerar resan till Ringerike kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Oslo (OSL-Gardermoen). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Ringerike?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Ringerike, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Ringerike brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och juli, medan de torraste är mars och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 7°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 107 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 162 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 22°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 265 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 12°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 211 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Ringerike ligger på 745 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Ringerike av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma