Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Rennebu hotell

Gjesteheim Havdal - Hostel Hämta priser
Gjesteheim Havdal - Hostel

Gjesteheim Havdal - Hostel

Rennebuskogen, Rennebu
   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem i Rennebu ligger mindre än tre mil från Oppdalsmuseet, Oppdals troll och Oppdals kyrka. Pomaløypa och Vangsløypa ligger också mindre än tre mil härifrån.

  Quality Hotel Skifer 1 088 kr
  Quality Hotel Skifer

  Quality Hotel Skifer

  O. Skasliens vei 9, Oppdal
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med spa i centrala Oppdal ligger mindre än 2 km från Oppdals troll och Oppdalsmuseet. Dovrefjell-Sunndalsfjella nationalpark och Oppdals kyrka ligger också 5 km härifrån. Oppdal station ligger bara 4 minuter härifrån till fots.

   Oppdal Turisthotell Hämta priser
   Oppdal Turisthotell

   Oppdal Turisthotell

   Turistvegen 31, Oppdal
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Oppdal ligger 15 minuters promenad från Oppdals troll och Oppdalsmuseet. Dovrefjell-Sunndalsfjella nationalpark och Oppdals kyrka ligger också 5 km härifrån. Oppdal station ligger bara 4 minuter härifrån till fots.

    Driva Hytter 620 kr
    Driva Hytter

    Driva Hytter

    Dovrevegen 871, Oppdal
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna stuga i Oppdal ligger 2,4 km från Dovrefjell-Sunndalsfjella nationalpark och 3,8 km från Mågålaupet . Oppdals troll och Oppdalsmuseet ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Rennebu


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Rennebu med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar detta hotell i Rennebu och deras gratis frukost:

     • Gjesteheim Havdal - Hostel

     Utforska Rennebu


     I Rennebu finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Rennebu med omnejd:

     • Dovrefjell-Sunndalsfjella nationalpark
     • Oppdalsmuseet
     • Oppdals kyrka
     • Oppdals troll
     • Kyrkan i Kvikne
     • Kvikne kobberverk

     När passar det bäst att utforska Rennebu?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Rennebu, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Rennebu brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och november, medan de torraste är maj och april.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Rennebu ligger på 30 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma