Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Reed Point hotell

Super 8 by Wyndham Columbus 849 kr
Super 8 by Wyndham Columbus

Super 8 by Wyndham Columbus

602 8th Ave N, P.o. Box 88, Columbus, MT
   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta motell i Columbus ligger tio minuters promenad från Granite Peak Park och Museum of the Beartooths. Stillwater Golf Course ligger 2,2 km härifrån.

  Karta

  Utforska Reed Point


  I Reed Point finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Reed Point med omnejd:

  • Museum of the Beartooths
  • Granite Peak Park
  • Stillwater Golf Course

  När passar det bäst att utforska Reed Point?


  Om du undrar när det är bäst att resa till Reed Point, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Reed Point brukar vara augusti och juli, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är januari och februari.


  Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 10°C under dagen och -9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 46 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och -3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 174 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 96 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och -9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 60 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Reed Point är 376 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma