Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Randfontein hotell

Royal de Swan Guesthouse Hämta priser
Royal de Swan Guesthouse

Royal de Swan Guesthouse

R41 Plot 73 Radfontein rd, Randfontein, Gauteng
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat i Randfontein ligger mindre än fyra mil från Maropeng, Cradle of Humankind och Lion & Rhino Nature Reserve. Walter Sisulu National Botanical Garden ligger 46 km härifrån.

  C.A.G The Vantage 329 kr
  C.A.G The Vantage

  C.A.G The Vantage

  Corner Bath and Tyrwhitt Avenue, Rosebank, Johannesburg, Gauteng
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet i Greater Johannesburg Metropolitan Area ligger 0,2 km från Rosebank Mall och 4,7 km från Sandton Shoppingcenter. Killarney golfklubb och Dunkeld West shoppingcentrum ligger också 3 km härifrån.

   De Hoek Country Hotel 1 881 kr
   De Hoek Country Hotel

   De Hoek Country Hotel

     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil i Magaliesberg ligger mindre än tre mil från Maropeng, Cradle of Humankind och Sterkfontein Caves. Krugersdorp Game Reserve och Nirox Foundation Sculpture Park ligger också mindre än fyra mil härifrån.

    54 On Bath 1 679 kr
    54 On Bath

    54 On Bath

    54 Bath Avenue, Rosebank, Johannesburg, Gauteng
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i affärskvarteren i Johannesburg ligger mindre än 2 km från Rosebank Mall och Killarney golfklubb. Sandton Shoppingcenter ligger 4,7 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Randfontein


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Randfontein med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Randfontein och i synnerhet poolen:

     • Royal de Swan Guesthouse

     Utforska Randfontein


     I Randfontein finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Randfontein med omnejd:

     • Hector Pieterson Museum and Memorial
     • Mandela House
     • Krugersdorp Game Reserve
     • Krugersdorp Golf Club
     • Sterkfontein Caves
     • Maropeng
     • Cradle of Humankind

     När du planerar din resa till Randfontein kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Johannesburg (HLA-Lanseria). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Randfontein?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Randfontein, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Randfontein brukar vara januari och februari, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är mars och februari, medan de torraste är september och juni.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 26°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 11 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och -2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och -1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Randfontein ligger på 24 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma