Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Rabokala hotell

La Dolce Vita Guest House 1 215 kr
La Dolce Vita Guest House

La Dolce Vita Guest House

   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat med romantisk prägel i Hartbeespoort ligger mindre än en mil från Hartebeespoortdammen, Bush Babies Monkey Sanctuary och Hartbeespoort Dam Snake and Animal Park. Pecanwood Golf and Country Club ligger 13,7 km härifrån.

  Sheraton Pretoria Hotel 663 kr
  Sheraton Pretoria Hotel

  Sheraton Pretoria Hotel

  643 Corner Of Church And Wessels Streets, Arcadia, Pretoria, Gauteng
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Pretoria ligger en kvarts promenad från Pretoria Art Museum och Union Buildings. University of Pretoria och UNISA ligger också 5 km härifrån.

   Protea Hotel by Marriott Pretoria Hatfield 532 kr
   Protea Hotel by Marriott Pretoria Hatfield

   Protea Hotel by Marriott Pretoria Hatfield

   1141 Burnett Street, Hatfield, Pretoria, Gauteng
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i nöjesdistriktet ligger mindre än 2 km från Hatfield Plaza och University of Pretoria. Pretorias urologiska sjukhus och Polens ambassad ligger också 2 km härifrån.

    Hotel 224 457 kr
    Hotel 224

    Hotel 224

    C/o Francis Baard And Leyds Street, Pretoria, Gauteng
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Pretoria ligger 0,5 km från Pretoria Art Museum och mindre än 5 km från UNISA och University of Pretoria. Union Buildings och State Theatre ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Rabokala


     De flesta vill besöka Rabokala, men om du inte hittar något boende och behöver andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara bra att ha i åtanke.

     • 4 hotell i Brits

     Utforska Rabokala


     I Rabokala finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Rabokala med omnejd:

     • Soshanguve Crossing Mall
     • Tshwane University of Technology
     • De Wildt Cheetah Reserve
     • Tswaing-kratern
     • Ukutula lejonpark
     • Hartebeespoortdammen
     • Bush Babies Monkey Sanctuary

     När du planerar resan till Rabokala kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Pretoria (PRY-Wonderboom). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Rabokala?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Rabokala, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Rabokala brukar vara januari och februari, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är juli och maj.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 12 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Rabokala ligger på 29 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma