Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Queenscliff hotell

Cobb & Co Lodge 565 kr
Cobb & Co Lodge

Cobb & Co Lodge

37 Learmonth St, Queenscliff, VIC
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat vid stranden i Queenscliff ligger fem minuters promenad från Queenscliff Historical Museum, Salt Contemporary Art och Queenscliff Library. Fort Queenscliff Museum och The Black Lighthouse ligger också tio minuter härifrån.

  Vue Grand 1 055 kr
  Vue Grand

  Vue Grand

  46 Hesse Street, Queenscliff, VIC
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i ett shoppingområde ligger nära Queenscliff Library, Queenscliff Historical Museum och Salt Contemporary Art. Fort Queenscliff Museum och The Black Lighthouse ligger också tio minuter härifrån.

   Circa 1902 Queenscliff 911 kr
   Circa 1902 Queenscliff

   Circa 1902 Queenscliff

   59 Hesse Street, Queenscliff, VIC
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta bed and breakfast på the Strip ligger en kvarts promenad från Fort Queenscliff och Queenscliff Harbour Observation Tower. Queenscliff Ferry och Queenscliff Golf Course ligger dessutom 2 km härifrån.

    Ruby's Queenscliff 754 kr
    Ruby's Queenscliff

    Ruby's Queenscliff

    2 St Andrews Street, Queenscliff, VIC
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet nära stranden ligger nära Fort Queenscliff Museum och Fort Queenscliff. Queenscliff Library och Queenscliff Historical Museum ligger också fem minuter härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Queenscliff


     Du funderar alltså på att ta en semester i Queenscliff? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 11 hotell och andra sorters boenden i Queenscliff.


     Topphotell och andra boendealternativ i Queenscliff


     Det går lätt att hitta boende i Queenscliff med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om följande hotell i Queenscliff, och framför allt deras gratis frukost:

     • Vue Grand
     • Athelstane House

     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Queenscliff och framför allt poolen:

     • BIG4 Queenscliff Beacon Resort

     Gäster som bor på detta hotell i Queenscliff brukar gilla fitnesscentret:

     • BIG4 Queenscliff Beacon Resort

     Utforska Queenscliff


     Det välkomnande Queenscliff är känt för sina barer och sina spaanläggningar. Populära sevärdheter i Queenscliff med omnejd:

     • Queenscliff Library
     • Queenscliff Historical Museum
     • Fort Queenscliff
     • Salt Contemporary Art
     • Fort Queenscliff Museum
     • The Black Lighthouse
     • Queenscliff Maritime Museum

     När du förebereder din resa till Queenscliff kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Melbourne, VIC (AVV-Avalon). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Queenscliff?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Queenscliff, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Queenscliff brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är maj och november, medan de torraste är april och december.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 25°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Queenscliff är 20 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma