Billiga hotell i Qena - 10 att välja från

Hotell från 302 kr

Kolla hotellpriser i Qena

Qena hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Qena
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta hotell i Qena


Det är absolut värt att besöka Qena, men om du inte kan hitta något boende och letar efter andra alternativ, kan denna stad i närheten vara en bra lösning.

  • 95 hotell i Luxor

Topphotell och andra boendealternativ i Qena


Det är lätt att hitta någonstans att bo i Qena med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


Gästerna uppskattar detta hotell i Qena och deras gratis frukost:

  • Movenpick MS Hamees

Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Qena och bland annat poolen:

  • Movenpick MS Hamees

När passar det bäst att utforska Qena?


Om du funderar på när det är bäst att resa till Qena, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Qena brukar vara juni och juli, och de kallaste januari och februari.


Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 32°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 42°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 42°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 37°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Qena ligger på 0 millimeter.