Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Putaruru hotell

Putaruru Hotel 489 kr
Putaruru Hotel

Putaruru Hotel

79 Princes Street, Putaruru, Waikato
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Putaruru ligger 5,3 km från Te Waihou Walkway och 30,8 km från Hobbiton Movie Set.

  Kea Motel & Holiday Park Hämta priser
  Kea Motel & Holiday Park

  Kea Motel & Holiday Park

  95 Tirau St, Putaruru, Waikato
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta motell i Putaruru ligger 13,5 km från Lake Karapiro och mindre än fem mil från Hobbiton Movie Set och Skyline Rotorua. Lake Rotorua ligger 50,7 km härifrån.

   Putaruru Arms Motor Inn Hämta priser
   Putaruru Arms Motor Inn

   Putaruru Arms Motor Inn

   92 Tirau St, Putaruru, Waikato
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta motell i Putaruru ligger 4,2 km från Te Waihou Walkway och 13,3 km från Lake Karapiro. Hobbiton Movie Set ligger 29,8 km härifrån.

    Novotel Rotorua Lakeside 1 008 kr
    Novotel Rotorua Lakeside

    Novotel Rotorua Lakeside

    9-11 Tutanekai St, P O Box 348, Rotorua
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i ett shoppingområde i Rotorua ligger en kvarts promenad från Matariki Hangi & Maori Cultural Performance, Tamaki Maori Village och Polynesian Spa. Skyline Rotorua och Lake Rotorua ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Utforska Putaruru


     I Putaruru finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Putaruru med omnejd:

     • Te Waihou Walkway
     • Dunham Park
     • Talking Poles
     • Lake Moana-Nui
     • Maungatautari helgedomsberg
     • Off Road NZ
     • Lake Karapiro

     När du planerar resan till Putaruru kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Rotorua (ROT-Rotorua Regional). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Putaruru?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Putaruru, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Putaruru brukar vara januari och februari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är januari och december.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 23°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 362 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 16°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 359 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Putaruru är 1251 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma