Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
17 juli - 19 juli
Nästa helg
24 juli - 26 juli

Punta Negra hotell

Cabañitas Punta Negra 428 kr
Cabañitas Punta Negra

Cabañitas Punta Negra

   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna stuga nära stranden ligger 2,8 km från Playa Penascal och 4,9 km från Playa Santa Maria. Botija och Caracoles ligger också 5 km härifrån.

  Surfari Punta Rocas Hämta priser
  Surfari Punta Rocas

  Surfari Punta Rocas

  Punta Rocas, Punta Negra, Gobierno Regional de Lima
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem vid havet ligger 5,6 km från El Silencio-stranden och mindre än två mil från Playa Santa Maria och Pachacamac-ruinerna. Playa de Pucusana och Plaza Lima Sur ligger också mindre än tre mil härifrån.

   Ave Fénix Hämta priser
   Ave Fénix

   Ave Fénix

   calle los laureles 3789, Covisem S.M.P, San Juan de Miraflores
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat i Santiago de Surco ligger 1,7 km från Parque de la Amistad och mindre än 5 km från Parque Ecológico Loma Amarilla och Guldmuseet. Miraflores Central Park och Kennedy-parken ligger också mindre än en mil härifrån. Atocongo station ligger på 22 minuters gångavstånd.

    Rentals Andrea - Adults Only Hämta priser
    Rentals Andrea - Adults Only

    Rentals Andrea - Adults Only

      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i San Juan de Miraflores ligger 4,8 km från Parque Ecológico Loma Amarilla och mindre än en mil från Parque de la Amistad och Plaza Lima Sur. Mindre än 15 km härifrån hittar du Costa Verde och Ponte dei Sospiri-bron.

     Karta

     Hitta hotell i Punta Negra


     Det är definitivt värt att besöka Punta Negra, men om du tycker det är svårt att hitta boende och letar efter andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara något för dig.

     • 5 hotell i San Bartolo
     • 9 hotell i Punta Hermosa

     Utforska Punta Negra


     I Punta Negra finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Punta Negra med omnejd:

     • Playa Penascal
     • Playa Santa Maria
     • El Silencio-stranden
     • Primer Museo del Pisco
     • Playa de Pucusana
     • Pachacamac-ruinerna

     När du planerar resan till Punta Negra kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Lima (LIM-Jorge Chavez Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Punta Negra?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Punta Negra, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Punta Negra brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är februari och oktober, medan de torraste är februari och oktober.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 28°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Punta Negra ligger på 0 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma