Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.

Provins hotell

Hôtel Aux Vieux Remparts, The Originals Relais (Relais du Silence) 969 kr
Hôtel Aux Vieux Remparts, The Originals Relais (Relais du Silence)

Hôtel Aux Vieux Remparts, The Originals Relais (Relais du Silence)

3 rue Couverte, Provins, Seine-et-Marne
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa i centrala Provins ligger fem minuters promenad från La Grange aux Dîmes, Provinsmuseet och Cesar-tornet. Église Saint-Quiriace och Provins turistbyrå ligger också tio minuter härifrån. Provins station ligger på 18 minuters gångavstånd och till Poigny Champbenoist-Poigny station promenerar du på 28 minuter.

  Chambre d'hotes Le Clos de Provins 1 163 kr
  Chambre d'hotes Le Clos de Provins

  Chambre d'hotes Le Clos de Provins

  4 Rue des Jacobins, Provins
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta bed and breakfast i centrala Provins ligger fem minuters promenad från La Roseraie de Provins, Église Saint-Quiriace och Provinsmuseet. Cesar-tornet och La Grange aux Dîmes ligger också tio minuter härifrån. Provins station ligger på 13 minuters gångavstånd och till Poigny Champbenoist-Poigny station promenerar du på 29 minuter.

   Cathy Blue Lodge 618 kr
   Cathy Blue Lodge

   Cathy Blue Lodge

   3 Rue de Courloison, Provins
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat i Provins ligger en kvarts promenad från La Roseraie de Provins, Église Saint-Quiriace och Provinsmuseet. Cesar-tornet och La Grange aux Dîmes ligger också 2 km härifrån. Provins station ligger på 10 minuters gångavstånd och till Poigny Champbenoist-Poigny station promenerar du på 28 minuter.

    Appartement Chez Tibo 861 kr
    Appartement Chez Tibo

    Appartement Chez Tibo

    21 rue des Bordes, Provins
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet i centrala Provins ligger 15 minuters promenad från Église Saint-Quiriace, Provinsmuseet och Cesar-tornet. La Roseraie de Provins och La Grange aux Dîmes ligger också 2 km härifrån. Provins station ligger på 3 minuters gångavstånd och till Poigny Champbenoist-Poigny station promenerar du på 23 minuter.

     Karta

     Hitta hotell i Provins


     Du tänker alltså åka till Provins? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 10 hotell och andra boendealternativ i Provins.


     Topphotell och andra boendealternativ i Provins


     Det är busenkelt att hitta boende i Provins med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Resenärerna brukar gilla detta hotell i Provins och bland annat poolen:

     • Relais du Silence Aux Vieux Remparts

     Utforska Provins


     I Provins finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Provins med omnejd:

     • Cesar-tornet
     • Provinsmuseet
     • La Roseraie de Provins
     • Sankt Laurenta kyrka
     • Musée Camille Claudel
     • Château de Villeceaux
     • La Ferté-Gaucher hippodrome

     När du förebereder din resa till Provins kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Paris (ORY-Orly). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Provins?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Provins, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Provins brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juni och januari, medan de torraste är februari och juni.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Provins är 35 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma