Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
10 juli - 12 juli

Potgietersrus hotell

Monate Game Lodge Hämta priser
Monate Game Lodge

Monate Game Lodge

   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta fritidshus nära flygplatsen ligger 1 km från Koro Creek Golf Estate och 2,2 km från Modimolle Mosque. Thaba Kwena krokodilfarm ligger 20 km härifrån.

  Jamila Game Lodge Hämta priser
  Jamila Game Lodge

  Jamila Game Lodge

  Site 59 Welgevonden Game Reserve, Vaalwater, Limpopo
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta fritidshus ligger i Vaalwater, 31,5 km från Welgevonden viltreservat.

   Entabeni Safari Conservancy Hämta priser
   Entabeni Safari Conservancy

   Entabeni Safari Conservancy

   Haakdooring Road, Sterkrivier, Waterberg Region, Mookgopong, Limpopo
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga fritidshus i en nationalpark ligger 1,8 km från Entabeni Lake och 3,7 km från Entabeni Game Reserve. Doorndraai-dammen ligger 51,6 km härifrån.

    Tshwene Lodge Hämta priser
    Tshwene Lodge

    Tshwene Lodge

    Welgevonden Private Game Reserve, Vaalwater, Limpopo
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta fritidshus i lyxstil i en provinspark ligger 16,7 km från Kamonandes naturreservat och mindre än fem mil från Welgevonden viltreservat och Welgevonden Main Gate. Kololo Game Reserve ligger 50,1 km härifrån.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Potgietersrus

     Witwater Safari Lodge & Spa Hämta priser
     Witwater Safari Lodge & Spa

     Witwater Safari Lodge & Spa

     The Farm Witwater Kr 126, Mookgopong, Limpopo
       
      5.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta fritidshus i lyxstil i Mookgopong ligger 21,9 km från Entabeni Lake och mindre än fem mil från Entabeni Game Reserve och Lapalala naturreservat.

      Izingwe Lodge Hämta priser
      Izingwe Lodge

      Izingwe Lodge

      Welgevonden Private Game Reserve, Vaalwater, Limpopo
        
       4.5 av 5.0 Stjärnor

       Detta boende med all-inclusive i Vaalwater ligger 0,1 km från Welgevonden viltreservat och mindre än en mil från Kololo Game Reserve och Marakele National Park. Welgevonden Main Gate och Kamonandes naturreservat ligger också mindre än fem mil härifrån.

       Legend Golf & Safari Resort Hämta priser
       Legend Golf & Safari Resort

       Legend Golf & Safari Resort

       Haakdoring Road, Sterkrivier, Mookgopong, Limpopo
         
        4.0 av 5.0 Stjärnor

        Detta familjevänliga fritidshus i en regionalpark i Mookgopong ligger 2 km från Doorndraai-dammen och mindre än fyra mil från Lalele krokodilfarm och Mokopane Shopping Center. Potgietersrus Golf Course och Arend Dieperink Museum ligger också mindre än fyra mil härifrån.

        Zulu Camp at Shambala Private Game Reserve Hämta priser
        Zulu Camp at Shambala Private Game Reserve

        Zulu Camp at Shambala Private Game Reserve

        Off R 517 Vaal Water, Waterberg, Shambala Private Game Reserve, Vaalwater, Limpopo
          
         5.0 av 5.0 Stjärnor

         Detta fritidshus med all-inclusive vid floden ligger 12,3 km från Welgevonden viltreservat och 15,2 km från Welgevonden Main Gate. Kamonandes naturreservat och Kololo Game Reserve ligger också mindre än tre mil härifrån.

         Karta

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Potgietersrus

         Om du bestämt att Potgietersrus är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Potgietersrus på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Potgietersrus

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Potgietersrus, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Potgietersrus. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Potgietersrus

         Väl framme i Potgietersrus väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Potgietersrus. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Potgietersrus att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma