Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
25 sep. - 27 sep.

Polynesia hotell

InterContinental Resort Tahiti 2 439 kr
InterContinental Resort Tahiti

InterContinental Resort Tahiti

Pointe Tata A, Faaa, Tahiti
   
  4.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell vid vattnet ligger mindre än en mil från Place Jacques Chirac, Plage Toaroto och Papeetes marknad. Parc Bougainville och Black Pearl Museum ligger också mindre än en mil härifrån.

  Four Seasons Resort Bora Bora 19 150 kr
  Four Seasons Resort Bora Bora

  Four Seasons Resort Bora Bora

  Motu Tehotu, Bora Bora, Bora Bora
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort ligger vid stranden i Bora Bora, mindre än en mil från Raiateas marina, Matira strand och Le Meridiens strand. Otemanu och Motu Piti ligger också mindre än en mil härifrån.

   Conrad Bora Bora Nui 8 578 kr
   Conrad Bora Bora Nui

   Conrad Bora Bora Nui

   BP 502 Vaitape, Bora Bora
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort ligger vid stranden i Bora Bora, endast tre kilometer från Matira strand, Motu Piti och Matira Point. Otemanu och Coral Gardens ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

    The St. Regis Bora Bora Resort 11 481 kr
    The St. Regis Bora Bora Resort

    The St. Regis Bora Bora Resort

    Motu Ome'e BP 506, Bora Bora
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort ligger vid stranden i Bora Bora, 1,4 kilometer från Otemanu, och mindre än tio kilometer från Le Meridiens strand och Coral Gardens. Matira strand ligger 9,5 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Polynesia

     Om du bestämt att Polynesia är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Polynesia på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Polynesia

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Polynesia, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Polynesia. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Polynesia

     Väl framme i Polynesia väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Polynesia. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Polynesia att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma