Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Phường 10 hotell

Bonjour Homestay Hämta priser
Bonjour Homestay

Bonjour Homestay

9A Hoang Hoa Tham, Ward 10, Da Lat
   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem i Da Lat ligger 0,7 km från Lam Dong Museum och mindre än 5 km från Da Lat Market och Da Lats blomsterträdgårdar. Bao Dai Summer Palace ligger 5 km härifrån. Da Lat station ligger på 27 minuters gångavstånd.

  Co Hong Hotel Hämta priser
  Co Hong Hotel

  Co Hong Hotel

  2A Nguyen Trai, Da Lat
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Da Lat ligger mindre än 3 km från Da Lats blomsterträdgårdar, Da Lat Market och Xuan Huong-sjön. Crazy House och Dalats linbana ligger dessutom 5 km härifrån. Da Lat station ligger bara 3 minuter härifrån till fots.

   Dalat De Charme Village Hämta priser
   Dalat De Charme Village

   Dalat De Charme Village

   94 Hoang Hoa Tham, Da Lat, Lam Dong
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Da Lat ligger 1,9 km från Bao Dai 1 Palace och mindre än 5 km från Da Lats blomsterträdgårdar och Xuan Huong-sjön. Da Lat Market och Dalats linbana ligger dessutom 5 km härifrån.

    King Villa Hämta priser
    King Villa

    King Villa

    1A/2/1 Nguyen Trai, Ward 9, Da Lat, Lam Dong
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i Da Lat ligger mindre än 3 km från Lam Vien Square, Da Lat Market och Da Lats blomsterträdgårdar. Bao Dai Summer Palace ligger 3,7 km härifrån. Da Lat station ligger bara 2 minuter härifrån till fots.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Phường 10

     Om du bestämt att Phường 10 är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Phường 10 på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Phường 10

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Phường 10, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Phường 10. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Phường 10

     Väl framme i Phường 10 väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Phường 10. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Phường 10 att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma