Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
30 okt. - 1 nov.

Pérula hotell

Casa Punta Perula Bed & Breakfast Hotel Hämta priser
Casa Punta Perula Bed & Breakfast Hotel

Casa Punta Perula Bed & Breakfast Hotel

Calle Libertad No 41, Pérula, JAL
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta bed and breakfast ligger vid stranden i Pérula, 0,1 kilometer från Pérulas torg, och mindre än tio kilometer från San Mateos kyrka och El Mirador Vatillo. Playa Careyes ligger 24,1 km härifrån.

  Hotel Casa Mediterraneo en Punta Perula Hämta priser
  Hotel Casa Mediterraneo en Punta Perula

  Hotel Casa Mediterraneo en Punta Perula

  H. Galeana 40, Pérula, JAL
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Pérula ligger 0,4 km från Pérulas torg och mindre än en mil från San Mateos kyrka och El Mirador Vatillo. Xametla och Chamela-Cuixmala Biosphere Reserve ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Villa Polinesia Wellness Hämta priser
   Villa Polinesia Wellness

   Villa Polinesia Wellness

   Carretera Barra de Navidad Km 71.5, Chamela, JAL
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden i Chamela ligger mindre än 5 km från El Negrito, Xametla och Chamela-Cuixmala Biosphere Reserve. El Mirador Vatillo och San Mateos kyrka ligger också mindre än en mil härifrån.

    El Careyes Club & Residences Hämta priser
    El Careyes Club & Residences

    El Careyes Club & Residences

    Carretera Melaque - Puerto Vallarta, Km. 53.5, La Huerta, Costa Careyes, JAL
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta lägenhetshotell vid stranden ligger i en nationalpark i Costa Careyes, 1,2 km från Playa Careyes och 9,4 km från Copa del Sol.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Pérula


     Det är busenkelt att hitta boende i Pérula med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna gillar detta boende i Pérula och deras gratis frukost:

     • Casa Punta Perula Bed & Breakfast Hotel

     Utforska Pérula


     I Pérula finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Pérula med omnejd:

     • Pérulas torg
     • San Mateos kyrka
     • El Mirador Vatillo
     • Playa Careyes
     • Copa del Sol

     När du planerar din resa till Pérula kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Manzanillo, Colima (ZLO-Playa de Oro Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Pérula?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Pérula, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Pérula brukar vara juli och augusti, och de kallaste mars och april. De regnigaste månaderna är augusti och september, medan de torraste är mars och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 2 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 34°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 17 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Pérula är 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma