Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Pavlov hotell

Hotel Pavlov Hämta priser
Hotel Pavlov

Hotel Pavlov

Klentnicka ulice 174, Pavlov
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Pavlov ligger mindre än 15 km från Aqualand Moravia, U Capku vinkällare och Lednice turistinformation. Lednice Liechtensteins slott och Akvárium Malawi ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Hotel Galant 1 169 kr
  Hotel Galant

  Hotel Galant

  Mlýnská 2, Mikulov
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Mikulov ligger mindre än 15 km från Aqualand Moravia, U Capku vinkällare och Nationellt vincentrum. Valtice slott och Lednice-Valtice (kulturlandskap) ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Hotel Volarik Hämta priser
   Hotel Volarik

   Hotel Volarik

   22. Dubna 1000/28, Mikulov
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Mikulov ligger mindre än 15 km från Nationellt vincentrum, Aqualand Moravia och U Capku vinkällare. Valtice slott och Lednice turistinformation ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Hotel Galant Lednice 972 kr
    Hotel Galant Lednice

    Hotel Galant Lednice

    21. Dubna 657, Lednice
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Lednice ligger nära Akvárium Malawi och Lednice Liechtensteins slott. Lednice turistinformation och Chateau Lednice Conservatory ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Pavlov


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Pavlov med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar detta hotell i Pavlov och deras gratis frukost:

     • Hotel Pavlov

     Utforska Pavlov


     I Pavlov finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Pavlov med omnejd:

     • Aqualand Moravia
     • U Capku vinkällare
     • Lednice Castle Lake
     • Akvárium Malawi
     • Lednice Liechtensteins slott
     • Lednice turistinformation
     • Chateau Lednice Conservatory

     När du planerar resan till Pavlov kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Brno (BRQ-Turany). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Pavlov?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Pavlov, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Pavlov brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är februari och mars.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 11°C under dagen och -5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 69 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 154 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 172 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och -3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 108 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Pavlov ligger på 503 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma