Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Panchia hotell

Hotel Rio Bianco Hämta priser
Hotel Rio Bianco

Hotel Rio Bianco

Via Nazionale, 42, Panchia, TN
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Panchia ligger 0,1 km från Fiemme dalen och mindre än en mil från Ski Centre Latemar och Palazzo della Magnifica Comunita di Fiemme. Cavaleses centrum för nutida konst och Cavalese linbana ligger också mindre än en mil härifrån.

  Castelir Suite Hotel Hämta priser
  Castelir Suite Hotel

  Castelir Suite Hotel

  Via Nazionale 57, Panchia
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i lyxstil i Panchia ligger 0,1 km från Fiemme dalen och mindre än en mil från Ski Centre Latemar och Palazzo della Magnifica Comunita di Fiemme. Cavaleses centrum för nutida konst och Cavalese linbana ligger också mindre än en mil härifrån.

   Hotel Belvedere Hämta priser
   Hotel Belvedere

   Hotel Belvedere

   Via Nazionale 8, Panchia, TN
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Panchia ligger 0,1 km från Fiemme dalen och mindre än en mil från Palazzo della Magnifica Comunita di Fiemme och Cavaleses centrum för nutida konst. Cavalese linbana och Fondovalle–Doss dei Laresi linbana ligger också mindre än en mil härifrån.

    Hotel Garni Fonte dei Veli Hämta priser
    Hotel Garni Fonte dei Veli

    Hotel Garni Fonte dei Veli

    Via Giantrettel 25, Panchia, TN
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Panchia ligger 0,1 km från Fiemme dalen och mindre än en mil från Ski Centre Latemar och Palazzo della Magnifica Comunita di Fiemme. Cavaleses centrum för nutida konst och Cavalese linbana ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Panchia


     Du tänker alltså semestra i Panchia? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 6 hotell och andra sorters boenden i Panchia.


     Topphotell och andra boendealternativ i Panchia


     Det är lätt att hitta boende i Panchia med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Panchia, och framför allt deras gratis frukost:

     • Hotel Rio Bianco
     • Castelir Suite Hotel

     Dessa hotell i Panchia får bra betyg av gästerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Castelir Suite Hotel
     • Hotel Rio Bianco
     • Park Hotel Regina delle Dolomiti

     Resenärer som bor på detta hotell i Panchia brukar uppskatta gymmet:

     • Castelir Suite Hotel

     Utforska Panchia


     I Panchia finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Panchia med omnejd:

     • Fiemme dalen
     • Ski Centre Latemar
     • Renons linbana
     • Piazza Walther
     • Museo Archeologico dell'Alto Adige
     • Doss dei Laresi–Cermis linbana
     • Fondovalle–Doss dei Laresi linbana

     När du planerar resan till Panchia kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Bolzano (BZO). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Panchia?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Panchia, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Panchia brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är mars och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 13°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 137 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 239 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 312 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 171 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Panchia är 859 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma