Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
7 aug. - 9 aug.
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Pambula hotell

Colonial Motor Inn Pambula 596 kr
Colonial Motor Inn Pambula

Colonial Motor Inn Pambula

51 Bullara St, Pambula, NSW
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta motell i Pambula ligger 0,3 km från Panboola Wetlands and Heritage Project och 3,2 km från Pambula Beach. Panboola Waterbird Sanctuary och Ben Boyd National Park ligger också 3 km härifrån.

  Fairway Motor Inn 1 003 kr
  Fairway Motor Inn

  Fairway Motor Inn

  180 Arthur Kaine Drive, Pambula, NSW
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta motell med golfbana i Pambula ligger nära Ben Boyd National Park och Pambula Merimbula Golf Club. Main Beach rekreationsreservat och Pambula Beach ligger dessutom 2 km härifrån.

   Idlewilde Town & Country Motor Inn Hämta priser
   Idlewilde Town & Country Motor Inn

   Idlewilde Town & Country Motor Inn

   46 Bullara Street, Pambula, NSW
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta motell ligger nära flygplatsen, mindre än 3 km från Ben Boyd National Park, Pambula Merimbula Golf Club och Pambula Beach. Merimbula Marina och Merimbula Aquarium ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

    The Pambula Cottage Hämta priser
    The Pambula Cottage

    The Pambula Cottage

    15 Quondola Street, Pambula, NSW
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna semesterbostad i Pambula ligger 0,3 km från Panboola Wetlands and Heritage Project och 3,4 km från Pambula Beach. Panboola Waterbird Sanctuary och Ben Boyd National Park ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Pambula


     De flesta vill besöka Pambula, men om du inte hittar något boende och behöver andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara bra att ha i åtanke.

     • 18 hotell i Pambula Beach

     Topphotell och andra boendealternativ i Pambula


     Det går lätt att hitta boende i Pambula med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i Pambula rankas högt av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Idlewilde Town & Country Motor Inn
     • Best Western Fairway Motor Inn

     Utforska Pambula


     Det välkomnande Pambula är känt för sin golf. Populära sevärdheter i Pambula med omnejd:

     • Pambula Merimbula Golf Club
     • Pambula Beach
     • Main Beach rekreationsreservat
     • Merimbula Marina
     • Merimbula Aquarium
     • Merimbula Imlay Historical Society
     • Magic Mountain rekreationspark

     När du planerar resan till Pambula kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Merimbula, NSW (MIM). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Pambula?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Pambula, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Pambula brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är december och maj, medan de torraste är september och april.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 25°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 19°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Pambula är 31 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma