Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Palmers Island hotell

BIG4 Saltwater At Yamba Holiday Park Hämta priser
BIG4 Saltwater At Yamba Holiday Park

BIG4 Saltwater At Yamba Holiday Park

286 O’Keefe’s Lane, Palmers Island, NSW
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna familjevänliga camping vid floden ligger mindre än 15 km från Yamba marknad, Yamba Beach och Turners Beach. Pippi Beach och Wooli Park ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Pacific Hotel Yamba Hämta priser
  Pacific Hotel Yamba

  Pacific Hotel Yamba

  18 Pilot St, Yamba, NSW
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Yamba ligger nära Yamba Lighthouse och Yamba Beach. Turners Beach och Yamba Golfklubb ligger också tio minuter härifrån.

   Angourie Resort Hämta priser
   Angourie Resort

   Angourie Resort

   166 Angourie Road, Yamba, NSW
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga lägenhetshotell nära stranden i Yamba ligger mindre än 2 km från Angourie surfreservat och Yuraygir National Park. Yamba Beach ligger 3,4 km härifrån.

    Yamba Beach Motel Hämta priser
    Yamba Beach Motel

    Yamba Beach Motel

    30 Clarence Street, Yamba, NSW
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta motell ligger nära stranden, tio minuters promenad från Yamba Beach, Yamba Lighthouse och Pippi Beach. Turners Beach och Delfinpark ligger dessutom en kvarts promenad härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Palmers Island


     Det går lätt att hitta boende i Palmers Island med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar uppskatta detta hotell i Palmers Island och bland annat poolen:

     • BIG4 Saltwater At Yamba Holiday Park

     Utforska Palmers Island


     I Palmers Island finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Palmers Island med omnejd:

     • Yuraygir National Park
     • Yamba marknad
     • Yamba Marina
     • Iluka Rotary International Park
     • Iluka Boat Harbour
     • Yamba Golfklubb
     • Turners Beach

     När du planerar din resa till Palmers Island kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Grafton, NSW (GFN). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Palmers Island?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Palmers Island, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Palmers Island brukar vara januari och december, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är maj och december, medan de torraste är september och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Palmers Island är 33 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma