Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Palmaria hotell

Hotel Eden Park Hämta priser
Hotel Eden Park

Hotel Eden Park

Piazza Gabriele D'Annunzio, 7, Pietrasanta
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Pietrasanta ligger en kvarts promenad från Versiliana-parken och Forte dei Marmi-stranden. Pontile di Forte dei Marmi och Forte dei Marmi-fästningen ligger också 5 km härifrån.

  Hotel Nedy Hämta priser
  Hotel Nedy

  Hotel Nedy

  Via Fescione,128, Ronchi, Massa, MS
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell nära stranden ligger mindre än 2 km från AeroClub Marina di Massa och Forte dei Marmi-stranden. Bagno Belmare och Museo Ugo Guidi ligger också 3 km härifrån.

   Scorci Di Mare 828 kr
   Scorci Di Mare

   Scorci Di Mare

   Via Antonio Gramsci, 82, Riomaggiore
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta townhouse vid stranden i Riomaggiore ligger nära Cinque Terre marinskyddsområde, Slottet i Riomaggiore och Guardiola-tornet. Fossola-stranden och Spiaggia del Paese ligger också fem minuter härifrån. Riomaggiore station ligger bara 3 minuter härifrån till fots.

    Hotel Andreaneri Hämta priser
    Hotel Andreaneri

    Hotel Andreaneri

    Via Catalani 56, Marina di Pietrasanta, Pietrasanta, LU
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell nära stranden ligger 1,6 km från Versiliana-parken och 2 km från Forte dei Marmi-stranden. Bussola Domanis park och Pontile di Forte dei Marmi ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Palmaria

     Om du bestämt att Palmaria är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Palmaria på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Palmaria

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Palmaria, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Palmaria. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Palmaria

     Väl framme i Palmaria väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Palmaria. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Palmaria att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma