Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Otorohanga hotell

Otorohanga Kiwi Holiday Park Hämta priser
Otorohanga Kiwi Holiday Park

Otorohanga Kiwi Holiday Park

20 HUIPUTEA DRIVE, Otorohanga
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterby i en regionalpark ligger 1,9 km från Kiwi House Native Bird Park och mindre än två mil från Waitomo Glowworm Caves och Caveworld. Woodlyn Park och Aranui Cave ligger också mindre än två mil härifrån.

  Otorohanga & Waitomo Motels Hämta priser
  Otorohanga & Waitomo Motels

  Otorohanga & Waitomo Motels

  59 Main North Rd (SH 3), Otorohanga
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta motell i Otorohanga ligger 1,9 km från Kiwi House Native Bird Park och mindre än två mil från Waitomo Glowworm Caves och Caveworld. Woodlyn Park ligger 17,9 km härifrån.

   Redwood Lodge Bed & Breakfast Hämta priser
   Redwood Lodge Bed & Breakfast

   Redwood Lodge Bed & Breakfast

   222 Puketawai Rd Road, Otorohanga
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta bed and breakfast ståtar med ett läge på landet och ligger mindre än 15 km från Kiwi House Native Bird Park, Waitomo Glowworm Caves och Caveworld. Woodlyn Park och Aranui Cave ligger också mindre än två mil härifrån.

    Palm Court Motel Hämta priser
    Palm Court Motel

    Palm Court Motel

    182 Maniapoto St, Otorohanga, Waikato
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta motell i Otorohanga ligger 1,5 km från Kiwi House Native Bird Park och mindre än två mil från Waitomo Glowworm Caves och Caveworld. Woodlyn Park och Aranui Cave ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Otorohanga


     Du funderar alltså på att ta en semester i Otorohanga? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra boendealternativ i Otorohanga.


     Topphotell och andra boendealternativ i Otorohanga


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Otorohanga med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna gillar detta hotell i Otorohanga och deras gratis frukost:

     • Redwood Lodge Bed & Breakfast

     Dessa hotell i Otorohanga är populära hos resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • Redwood Lodge Bed & Breakfast
     • Otorohanga & Waitomo Motels

     Gäster som bor på detta hotell i Otorohanga brukar tycka om fitnesscentret:

     • Redwood Lodge Bed & Breakfast

     Utforska Otorohanga


     Det välkomnande Otorohanga är känt för sina restauranger och sina spaanläggningar. Populära sevärdheter i Otorohanga med omnejd:

     • Kiwi House Native Bird Park
     • Woodlyn Park
     • Waitomo Glowworm Caves turistinformation
     • Waitomo Glowworm Caves
     • Aranui Cave
     • Alphra Lavenders
     • Mount Pirongia

     När du planerar din resa till Otorohanga kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Hamilton (HLZ-Hamilton Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Otorohanga?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Otorohanga, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Otorohanga brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 23°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 362 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 16°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 359 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Otorohanga ligger på 1251 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma