Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
6 mars - 8 mars
Nästa helg
13 mars - 15 mars

Östeuropa hotell

LOTTE Hotel Vladivostok 1 164 kr
LOTTE Hotel Vladivostok

LOTTE Hotel Vladivostok

29, Semyonovskaya st., Vladivostok
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil i Vladivostok ligger 15 minuters promenad från Monumentet över stadens ärofyllda krigshistoria och Vladivostok Central Square. Monument över dem som stridit för Sovjetmakten och Suhanovyh-familjens bostadsmuseum ligger också tio minuter härifrån. Vladivostok station ligger på 16 minuters gångavstånd.

  AZIMUT Hotel Vladivostok 787 kr
  AZIMUT Hotel Vladivostok

  AZIMUT Hotel Vladivostok

  10, Naberezhnaya Street, Vladivostok, Primorsky Krai
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Vladivostok ligger en kvarts promenad från Stepan Osipovitj Makarov-monumentet och Vladivostok Central Square. Arsenyev-museet och Mineralogiska museet för Fjärranösterns geologiska institut ligger också fem minuter härifrån. Vladivostok station ligger på 8 minuters gångavstånd.

   Corinthia Hotel St Petersburg 1 030 kr
   Corinthia Hotel St Petersburg

   Corinthia Hotel St Petersburg

   Nevsky Prospect, 57, St. Petersburg
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell ligger i ett historiskt område i St. Petersburg, ungefär två kilometer från Galeria, Ryska museet och Kazan katedral. Summer Garden och Uppståndelsekyrkan ligger dessutom 2 km härifrån. Mayakovskaya Station ligger på 3 minuters gångavstånd och till Ploshchad Vosstaniya Station promenerar du på 7 minuter.

    Cosmos Hotel 506 kr
    Cosmos Hotel

    Cosmos Hotel

    150 Mira Prospect, Moskva
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med spa i Alexeevsky ligger mindre än 2 km från Park of Economic Achievement och Ostankino-parken. Moskvarium och Sokolniki-parken ligger dessutom 5 km härifrån. VDNKh Station ligger på 3 minuters gångavstånd och till Vystavochny Tsentr Station promenerar du på 6 minuter.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Östeuropa

     Om du bestämt att Östeuropa är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Östeuropa på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Östeuropa

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Östeuropa, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Östeuropa. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Östeuropa

     Väl framme i Östeuropa väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Östeuropa. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Östeuropa att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Östeuropa av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma