Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Östeuropa hotell

Marriott Moscow Royal Aurora Hotel 1 655 kr
Marriott Moscow Royal Aurora Hotel

Marriott Moscow Royal Aurora Hotel

11 Petrovka Street, Moskva
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil i Centrala Moskva ligger tio minuters promenad från TsUM — Central Universal Department Store och Bolsjojteatern. Kreml och Röda torget ligger också 2 km härifrån. Kuznetsky Bridge Station ligger på 7 minuters gångavstånd och till Teatral'naya Station promenerar du på 8 minuter.

  Hyatt Regency Sochi 1 368 kr
  Hyatt Regency Sochi

  Hyatt Regency Sochi

  Ordzhonikidze 17, Sotji, Krasnodar kraj
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i lyxstil i Centrala Sotji ligger nära Monumentet argonauternas gyllene skinn, Sochi konstmuseum och Vladimir Lenin-monumentet. Mayak Beach och Primorsky Beach ligger också tio minuter härifrån. Sotji station ligger på 25 minuters gångavstånd.

   Novotel Resort Krasnaya Polyana Sochi 544 kr
   Novotel Resort Krasnaya Polyana Sochi

   Novotel Resort Krasnaya Polyana Sochi

   Gornaya St. 11, Gorki-Gorod, Esto-Sadok, Krasnaya Polyana, Krasnodar kraj
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Gorki Gorod erbjuder ski-in/ski-out och ligger i bergen, tio minuters promenad från Linbana, Träningsbacken (lägre) och Gamla skogens skidbacke. Rosa Khutor Ski Resort ligger 2 km härifrån.

    Radisson Blu Hotel, Moscow Sheremetyevo Airport 544 kr
    Radisson Blu Hotel, Moscow Sheremetyevo Airport

    Radisson Blu Hotel, Moscow Sheremetyevo Airport

    Mezhdunarodnoye Shosse 1a, International Sheremetyevo Airport, Khimki
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i lyxstil ligger i Norra administrationsdistriktet, mindre än en mil från Ezhi Monument, Mega Khimki shoppingcenter och Glider Olympic Training and Sports Center. Födelsekyrkan i Cherkizovo och Arena Khimki ligger också mindre än 15 km härifrån. Chimki Sjeremetyevo Aeroport station ligger bara 4 minuter härifrån till fots.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Östeuropa

     Om du bestämt att Östeuropa är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Östeuropa på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Östeuropa

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Östeuropa, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Östeuropa. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Östeuropa

     Väl framme i Östeuropa väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Östeuropa. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Östeuropa att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma