Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli

Orleans hotell

Real Nob Hotel 625 kr
Real Nob Hotel

Real Nob Hotel

Rodovia SC 108 - Km 332,700 - n 1771, Bairro Murialdo, Orleans, SC
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Orleans ligger mindre än fem mil från Serra do Rio do Rastro, Congress Square och Nationalparken. Centennial parken och São Josés kyrka ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Interclass Hotel Criciúma 396 kr
  Interclass Hotel Criciúma

  Interclass Hotel Criciúma

  Avenida Centeario, 3001, Colonia Centro, Criciuma, Santa Catarina
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Centro ligger mindre än 2 km från Congress Square och Centennial parken. Nationalparken ligger 2,8 km härifrån.

   Fogo Eterno - Pousada de Altitude 739 kr
   Fogo Eterno - Pousada de Altitude

   Fogo Eterno - Pousada de Altitude

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem ståtar med ett läge i bergen och ligger mindre än 15 km från Parque Cascata do Avencal, Urubici lookout och Urubicis hällristningar. Snow Falls ligger 18,7 km härifrån.

    ibis Criciúma 258 kr
    ibis Criciúma

    ibis Criciúma

    Avenida Gabriel Zanete No. 1090, Bairro Prospera, Criciuma, Santa Catarina
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger i Ceará, 30,8 km från Morro dos Conventos.

     Karta

     Utforska Orleans


     I Orleans finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Orleans med omnejd:

     • Morro da Igreja
     • Serra do Rio do Rastro
     • Serra do Corvo Branco
     • Cachoeira Véu da Noiva
     • Gruta Nossa Senhora de Lourdes

     När du förebereder din resa till Orleans kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Criciuma (CCM-Diomicio Freitas). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Orleans?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Orleans, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Orleans brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och oktober, medan de torraste är augusti och november.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 13 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Orleans är 41 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma