Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Oppdal hotell

Quality Hotel Skifer 1 094 kr
Quality Hotel Skifer

Quality Hotel Skifer

O. Skasliens vei 9, Oppdal
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa i centrala Oppdal ligger mindre än 2 km från Oppdals troll och Oppdalsmuseet. Dovrefjell-Sunndalsfjella nationalpark och Oppdals kyrka ligger också 5 km härifrån. Oppdal station ligger bara 4 minuter härifrån till fots.

  Oppdal Turisthotell Hämta priser
  Oppdal Turisthotell

  Oppdal Turisthotell

  Turistvegen 31, Oppdal
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Oppdal ligger 15 minuters promenad från Oppdals troll och Oppdalsmuseet. Dovrefjell-Sunndalsfjella nationalpark och Oppdals kyrka ligger också 5 km härifrån. Oppdal station ligger bara 4 minuter härifrån till fots.

   Driva Hytter 619 kr
   Driva Hytter

   Driva Hytter

   Dovrevegen 871, Oppdal
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna stuga i Oppdal ligger 2,4 km från Dovrefjell-Sunndalsfjella nationalpark och 3,8 km från Mågålaupet . Oppdals troll och Oppdalsmuseet ligger också mindre än en mil härifrån.

    Bortistu Gjestegard 720 kr
    Bortistu Gjestegard

    Bortistu Gjestegard

    25 Storligrenda, Oppdal
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat ståtar med ett läge i bergen och ligger ungefär fem mil från Oppdals kyrka, Pomaløypa och Vangsløypa. Dovrefjell-Sunndalsfjella nationalpark och Oppdals troll ligger också mindre än fem mil härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Oppdal


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Oppdal med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna gillar detta hotell i Oppdal och deras gratis frukost:

     • Quality Hotel Skifer

     Resenärer som bor på detta hotell i Oppdal brukar uppskatta fitnesscentret:

     • Quality Hotel Skifer

     Utforska Oppdal


     I Oppdal finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Oppdal med omnejd:

     • Mågålaupet
     • Oppdals kyrka
     • Oppdals troll
     • Oppdalsmuseet
     • Dovrefjell-Sunndalsfjella nationalpark
     • Linndalsfallet

     När passar det bäst att utforska Oppdal?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Oppdal, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Oppdal brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är februari och juli, medan de torraste är maj och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 1°C under dagen och -15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 18°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 7°C under dagen och -13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Oppdal ligger på 33 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma