Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
17 juli - 19 juli
Nästa helg
24 juli - 26 juli

Olooloitikosh hotell

Nalepomara Private House Hämta priser
Nalepomara Private House

Nalepomara Private House

   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat i Olooloitikosh ligger mindre än fem mil från AFEW-giraffcenter, Giraffe Centre och Karen Blixenmuseet. David Sheldrick Elephant and Rhino Orphanage och Gallerias köpcenter ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Ole Sereni 1 029 kr
  Ole Sereni

  Ole Sereni

  Mombassa Road, Opp. Zain offices / Parkside Tower, Nairobi
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i lyxstil nära flygplatsen ligger 1,3 km från Nairobi nationalpark och 4,6 km från Nyayo National Stadium. Eduskunta (riksdagen) och Kenyatta International Convention Centre ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

   Best Western Plus Meridian Hotel 742 kr
   Best Western Plus Meridian Hotel

   Best Western Plus Meridian Hotel

   6 Murang'a Road, Off Moi Avenue, Nairobi
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Central Business District ligger tio minuters promenad från Jeevanjee-trädgårdarna och Nairobis universitet. Yaya Centre ligger 4,8 km härifrån.

    Hilton Garden Inn Nairobi Airport 1 151 kr
    Hilton Garden Inn Nairobi Airport

    Hilton Garden Inn Nairobi Airport

    Mombasa Road, Nairobi, Nairobi
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger nära flygplatsen, endast 4,2 km från Gateway Mall och mindre än två mil från Nairobi nationalpark och Stadsmarknaden. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Kenyatta International Convention Centre och Nairobi Hospital. Syokimau SGR Railway Station ligger på 25 minuters gångavstånd.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Olooloitikosh

     Om du bestämt att Olooloitikosh är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Olooloitikosh på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Olooloitikosh

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Olooloitikosh, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Olooloitikosh. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Olooloitikosh

     Väl framme i Olooloitikosh väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Olooloitikosh. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Olooloitikosh att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma