Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Odda hotell

Hardanger Hotel Hämta priser
Hardanger Hotel

Hardanger Hotel

Eitrheimsveien 13, Odda
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Odda ligger mindre än 15 km från Norwegian Museum of Hydropower and Industry, Buerbreen och Låtefossen. Trolltunga och Mikkel Parken ligger mindre än fem mil härifrån.

  Trolltunga Hotel 1 085 kr
  Trolltunga Hotel

  Trolltunga Hotel

  Vasstun 1, Odda
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med golfbana i Odda ligger 0,1 km från Sandvinvatnet och mindre än 15 km från Norwegian Museum of Hydropower and Industry och Låtefossen. Trolltunga ligger 16,8 km härifrån.

   Odda Camping 564 kr
   Odda Camping

   Odda Camping

   Jordalsvegen 29, Odda
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna stuga vid sjön ligger 8,8 km från Norwegian Museum of Hydropower and Industry och 17,2 km från Trolltunga. Postvegen i Rullestad ligger 25,9 km härifrån.

    Hordatun Hotel Hämta priser
    Hordatun Hotel

    Hordatun Hotel

    Hara 18-20, Roldal, Odda
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta lägenhetshotell med ski-in/ski-out ligger i bergen i Odda, nära vintersporter som längdskidåkning, samt mindre än en mil från Kyrkan Røldal Stave och Røldal skidanläggning. Saudas skidcenter ligger 51,1 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Odda


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Odda med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Odda, och framför allt deras gratis frukost:

     • Hardanger Hotel
     • Hordatun Hotel

     Resenärer som bor på detta hotell i Odda brukar gilla fitnesscentret:

     • Hardanger Hotel

     Utforska Odda


     I Odda finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Odda med omnejd:

     • Røldal friluftsmuseum
     • Kyrkan Røldal Stave
     • Røldal skidanläggning
     • Trolltunga
     • Folgefonna

     När passar det bäst att utforska Odda?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Odda, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Odda brukar vara juli och augusti, och de kallaste december och februari. De regnigaste månaderna är augusti och januari, medan de torraste är maj och juni.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 3°C under dagen och -10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och -4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 20°C under dagen och 3°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 10 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 9°C under dagen och -10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Odda ligger på 33 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma