Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli

Nova Veneza hotell

Bormon Hotel 404 kr
Bormon Hotel

Bormon Hotel

   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Nova Veneza ligger mindre än två mil från Centennial parken, Congress Square och Nationalparken. Morro dos Conventos ligger 46,5 km härifrån.

  Pousada Agatha Romagna Hämta priser
  Pousada Agatha Romagna

  Pousada Agatha Romagna

    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem i Nova Veneza ligger mindre än två mil från Centennial parken, Congress Square och Nationalparken. Morro dos Conventos ligger 45,4 km härifrån.

   Interclass Hotel Criciúma 396 kr
   Interclass Hotel Criciúma

   Interclass Hotel Criciúma

   Avenida Centeario, 3001, Colonia Centro, Criciuma, Santa Catarina
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Centro ligger mindre än 2 km från Congress Square och Centennial parken. Nationalparken ligger 2,8 km härifrån.

    ibis Criciúma 258 kr
    ibis Criciúma

    ibis Criciúma

    Avenida Gabriel Zanete No. 1090, Bairro Prospera, Criciuma, Santa Catarina
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger i Ceará, 30,8 km från Morro dos Conventos.

     Karta

     Utforska Nova Veneza


     I Nova Veneza finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Nova Veneza med omnejd:

     • Centennial parken
     • Congress Square
     • Nationalparken
     • Serra do Rio do Rastro

     När du förebereder din resa till Nova Veneza kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Criciuma (CCM-Diomicio Freitas). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Nova Veneza?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Nova Veneza, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Nova Veneza brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och januari, medan de torraste är november och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 13 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Nova Veneza ligger på 45 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma