Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
18 sep. - 20 sep.

Niupenyu hotell

Grand Bay Hotel Beijing Hämta priser
Grand Bay Hotel Beijing

Grand Bay Hotel Beijing

No.36, Mixi Road, Miyun, Beijing
   
  4.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil i Miyun ligger mindre än 15 km från Miyun Reservoir, Yunlongjian Scenic Area och Yunmeng kanjon. Tao Yuan Xian Gu och Taoyuanxiangu nationalpark ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Yanqi Hotel managed by Kempinski Hämta priser
  Yanqi Hotel managed by Kempinski

  Yanqi Hotel managed by Kempinski

  Building14 Courtyard No.2 Yanqi Lake St., Huairou, Beijing
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell vid vattnet ligger mindre än en mil från Hongluo Temple, Oriental Provence Lavender Hacienda och Huairou-reservoaren. Mutianyu och Dilou ligger också mindre än två mil härifrån.

   Sansa Village Hämta priser
   Sansa Village

   Sansa Village

   No. 156 Beigou Village, Bohai Town, Huairou
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat i en nationalpark ligger mindre än 3 km från Kinesiska muren, Dilou och Mutianyu. Huairou-reservoaren och Oriental Provence Lavender Hacienda ligger också mindre än två mil härifrån.

    Sunrise Kempinski Hotel Hämta priser
    Sunrise Kempinski Hotel

    Sunrise Kempinski Hotel

    Courtyard No. 11 Yanqi Lake South Road, Huairou, Beijing
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell vid sjön ligger mindre än 15 km från Hongluo Temple, Oriental Provence Lavender Hacienda och Huairou-reservoaren. Mutianyu och Dilou ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Niupenyu

     Om du bestämt att Niupenyu är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Niupenyu på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Niupenyu

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Niupenyu, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Niupenyu. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Niupenyu

     Väl framme i Niupenyu väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Niupenyu. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Niupenyu att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma