Billiga hotell i Ninotsminda - 2 att välja från

Hotell

Kolla hotellpriser i Ninotsminda

Ninotsminda hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Ninotsminda
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Ninotsminda?

Om du funderar på när det är bäst att åka till Ninotsminda, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Ninotsminda brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är december och januari.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 6 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och -3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 13 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 13 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Ninotsminda ligger på 36 millimeter.