Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Ngong hotell

Oloolua Resort & Spa Hämta priser
Oloolua Resort & Spa

Oloolua Resort & Spa

   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna familjevänliga resort i Ngong ligger mindre än 15 km från The Hub Karen , AFEW-giraffcenter och Karen Blixenmuseet. Gallerias köpcenter och Karen Blixen Coffee Garden and Cottages ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Oloolua Resort & Campground 508 kr
  Oloolua Resort & Campground

  Oloolua Resort & Campground

  Oloolua Road 1043, Ngong
    
   1.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna camping i Ngong ligger mindre än 15 km från The Hub Karen , Nairobi nationalpark och AFEW-giraffcenter. Karen Blixenmuseet och Karen Blixen Coffee Garden and Cottages ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Simani Guest House Hämta priser
   Simani Guest House

   Simani Guest House

   10th Avenue, Ngong
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta bed and breakfast ståtar med ett läge i en förort och ligger mindre än 15 km från The Hub Karen , Nairobi nationalpark och AFEW-giraffcenter. Karen Blixenmuseet och Karen-sjukhuset ligger också mindre än 15 km härifrån.

    PEC Guest House Hämta priser
    PEC Guest House

    PEC Guest House

    833 Ngong-Kibiku Road, Ngong, Nairobi
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i centrala Ngong ligger mindre än 15 km från The Hub Karen , Karen Blixenmuseet och AFEW-giraffcenter. Karen-sjukhuset och Karen Blixen Coffee Garden and Cottages ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Ngong


     Många turister vill se Ngong, men om du inte hittar något boende och behöver andra alternativ, kan denna stad i närheten vara en bra lösning.

     • 8 hotell i Karen

     Topphotell och andra boendealternativ i Ngong


     Det är busenkelt att hitta boende i Ngong med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Ngong, och bland annat deras gratis frukost:

     • Sultan Gardens
     • Oloolua Resort & Campground

     Utforska Ngong


     I Ngong finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Ngong med omnejd:

     • Karen Blixenmuseet
     • The Hub Karen
     • AFEW-giraffcenter
     • Nairobi Business Park
     • Gallerias köpcenter
     • Bomas of Kenya
     • David Sheldrick Elephant and Rhino Orphanage

     När du planerar resan till Ngong kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Nairobi (WIL-Wilson). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Ngong?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Ngong, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Ngong brukar vara mars och februari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är november och april, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 26°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 237 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 239 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 86 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 302 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Ngong är 864 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma