Billiga hotell i Nattavaara - 11 att välja från

Hotell från 922 kr

Kolla hotellpriser i Nattavaara

Nattavaara hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Nattavaara
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Nattavaara?

Om du undrar när det är bäst att resa till Nattavaara, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Nattavaara brukar vara juli och juni, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och juli, medan de torraste är mars och april.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 0°C under dagen och -19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och -10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 19°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 6°C under dagen och -18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Nattavaara är 23 millimeter.

Senaste Nattavaara hotellrecensioner från resenärer som du
Recensioner som verifierats av mrjet