Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
18 sep. - 20 sep.

Mrezga hotell

La Badira - Adults Only 1 143 kr
La Badira - Adults Only

La Badira - Adults Only

BP 437, Hammamet
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell vid stranden ligger bredvid en golfbana i Hammamet, endast 1,9 km från Bel Azur-stranden och 4,6 km från Hammamet-stranden. Omar Khayam-stranden och Hammamet Souk ligger också 5 km härifrån.

  Holiday Village Manar – All Inclusive 1 382 kr
  Holiday Village Manar – All Inclusive

  Holiday Village Manar – All Inclusive

  Route Touristique Merazga, Hammamet
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta boende vid stranden i Hammamet ligger 0,6 km från Omar Khayam-stranden och mindre än en mil från Hammamet-stranden och Bel Azur-stranden. Nabeul-stranden och Hammamet-fästningen ligger också mindre än en mil härifrån.

   Vincci Nozha Beach and Spa Hämta priser
   Vincci Nozha Beach and Spa

   Vincci Nozha Beach and Spa

   Route touristique, Hammamet
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden ligger i nöjesdistriktet i Hammamet, 0,7 km från Omar Khayam-stranden och 4,6 km från Bel Azur-stranden. Hammamet-stranden och Nabeul-stranden ligger också mindre än en mil härifrån.

    SplashWorld Venus Beach All Inclusive Hämta priser
    SplashWorld Venus Beach All Inclusive

    SplashWorld Venus Beach All Inclusive

    Zone Touristique - Av De La Paix, Hammamet, Nabeul
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden i Hammamet ligger 1,1 km från Omar Khayam-stranden och mindre än en mil från Hammamet-stranden och Bel Azur-stranden. Nabeul-stranden och Hammamet-fästningen ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Mrezga

     Om du bestämt att Mrezga är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Mrezga på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Mrezga

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Mrezga, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Mrezga. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Mrezga

     Väl framme i Mrezga väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Mrezga. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Mrezga att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma