Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli

Morro da Fumaça hotell

Interclass Hotel Criciúma 396 kr
Interclass Hotel Criciúma

Interclass Hotel Criciúma

Avenida Centeario, 3001, Colonia Centro, Criciuma, Santa Catarina
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Centro ligger mindre än 2 km från Congress Square och Centennial parken. Nationalparken ligger 2,8 km härifrån.

  ibis Criciúma 258 kr
  ibis Criciúma

  ibis Criciúma

  Avenida Gabriel Zanete No. 1090, Bairro Prospera, Criciuma, Santa Catarina
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell ligger i Ceará, 30,8 km från Morro dos Conventos.

   Bormon Hotel 406 kr
   Bormon Hotel

   Bormon Hotel

     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Nova Veneza ligger mindre än två mil från Centennial parken, Congress Square och Nationalparken. Morro dos Conventos ligger 46,5 km härifrån.

    Real Nob Hotel 625 kr
    Real Nob Hotel

    Real Nob Hotel

    Rodovia SC 108 - Km 332,700 - n 1771, Bairro Murialdo, Orleans, SC
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Orleans ligger mindre än fem mil från Serra do Rio do Rastro, Congress Square och Nationalparken. Centennial parken och São Josés kyrka ligger också mindre än fem mil härifrån.

     Karta

     Utforska Morro da Fumaça


     I Morro da Fumaça finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Morro da Fumaça med omnejd:

     • Nationalparken
     • Congress Square
     • Centennial parken
     • São Josés kyrka
     • Museu Ferroviário de Tubarão
     • Universidade do Estado de Santa Catarina

     När du planerar resan till Morro da Fumaça kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Jaguaruna. Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Morro da Fumaça?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Morro da Fumaça, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Morro da Fumaça brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och juli, medan de torraste är maj och november.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 13 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Morro da Fumaça är 45 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma