Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Moron hotell

Mountain View Guesthouse Hämta priser
Mountain View Guesthouse

Mountain View Guesthouse

5-38-7, Moron, Khuvsgul
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat ligger i Moron.

  Karta

  När passar det bäst att utforska Moron?


  Om du funderar på när det är bäst att besöka Moron, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Moron brukar vara juli och juni, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är januari och februari.


  Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 1°C under dagen och -26°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och -12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 115 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 219 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 9°C under dagen och -25°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 55 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Moron ligger på 389 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma