Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
17 juli - 19 juli
Nästa helg
24 juli - 26 juli

Monteprandone hotell

Agriturismo Il Sapore della Luna Hämta priser
Agriturismo Il Sapore della Luna

Agriturismo Il Sapore della Luna

Contrada Spiagge 23, Monteprandone, AP
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna gård ståtar med ett läge i ett historiskt område och ligger mindre än en mil från Stadio Riviera delle Palme, Strandpromenad och Gualtieris torn. Viale Secondo Moretti och San Benedetto del Trontos hamn ligger också mindre än 15 km härifrån. Monteprandone station ligger på 27 minuters gångavstånd.

  B&B Palazzo Mestichelli Hämta priser
  B&B Palazzo Mestichelli

  B&B Palazzo Mestichelli

  Via Borgo da Mare, 25, Monteprandone, AP
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta bed and breakfast ligger vid havet, endast 8 km från Strandpromenad och mindre än två mil från San Benedetto del Trontos hamn och Gamla stadsmuren.

   Villa Matilde Hämta priser
   Villa Matilde

   Villa Matilde

   Contrada San Donato 34, Monteprandone
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat i Monteprandone ligger mindre än en mil från Strandpromenad, Stadio Riviera delle Palme och Gualtieris torn. Viale Secondo Moretti och San Benedetto del Trontos hamn ligger också mindre än en mil härifrån.

    Residence Borgo da Mare Hämta priser
    Residence Borgo da Mare

    Residence Borgo da Mare

    Via Allegretti, 13, Monteprandone, Marche
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga boende i ett historiskt område ligger mindre än en mil från Stadio Riviera delle Palme, Palazzina Azzurra och Gualtieris torn. Viale Secondo Moretti och Strandpromenad ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Monteprandone


     Det går lätt att hitta boende i Monteprandone med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om detta boende i Monteprandone och deras gratis frukost:

     • Agriturismo Il Sapore della Luna

     Resenärerna brukar gilla detta hotell i Monteprandone och bland annat poolen:

     • Agriturismo Il Sapore della Luna

     Utforska Monteprandone


     I Monteprandone finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Monteprandone med omnejd:

     • Piazza del Popolo
     • Stadio Riviera delle Palme
     • Gualtieris torn
     • Viale Secondo Moretti
     • Strandpromenad
     • Palazzina Azzurra
     • San Benedetto del Trontos hamn

     När passar det bäst att utforska Monteprandone?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Monteprandone, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Monteprandone brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är augusti och juni.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 191 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 146 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 131 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 257 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Monteprandone är 725 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma