Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
2 okt. - 4 okt.
Nästa helg
9 okt. - 11 okt.

Molokai hotell

Hotel Moloka'i 1 740 kr
Hotel Moloka'i

Hotel Moloka'i

1300 Kamehameha V Hwy, Kaunakakai, HI
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell vid stranden i Kaunakakai ligger 4,2 km från Kapuaiwa Coconut Grove och 17,9 km från Kalaupapa National Historical Park.

  Castle Molokai Shores 1 321 kr
  Castle Molokai Shores

  Castle Molokai Shores

  109 Ala Malama St, Building D, Unit A, Kaunakakai, HI
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet vid stranden i Kaunakakai ligger 2,7 km från Molokai General Hospital och 3,7 km från Kapuaiwa Coconut Grove. Ironwood Hills Golfklubb och Kalaupapa National Historical Park ligger också mindre än två mil härifrån.

   Molokai Vacation Properties – Molokai Shores Hämta priser
   Molokai Vacation Properties – Molokai Shores

   Molokai Vacation Properties – Molokai Shores

   1000 Kamehameha V Highway, Kaunakakai, HI
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet vid stranden i Kaunakakai ligger 2,8 km från Molokai General Hospital och 3,9 km från Kapuaiwa Coconut Grove. Ironwood Hills Golfklubb och Kalaupapa National Historical Park ligger också mindre än två mil härifrån.

    Molokai Vacation Properties – Wavecrest Hämta priser
    Molokai Vacation Properties – Wavecrest

    Molokai Vacation Properties – Wavecrest

    7142 Kamehameha V Highway, Kaunakakai, HI
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet ligger vid stranden i Kaunakakai, 4,2 km från Pukoo Lagoon, samt mindre än 15 km från Kumimi Beach och Honouli Maloo Bay Beach. Honouliwai Stream och Honouliwai Bay ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Molokai

     Hotel Moloka'i 1 740 kr
     Hotel Moloka'i

     Hotel Moloka'i

     1300 Kamehameha V Hwy, Kaunakakai, HI
       
      3.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell vid stranden i Kaunakakai ligger 4,2 km från Kapuaiwa Coconut Grove och 17,9 km från Kalaupapa National Historical Park.

      Karta

      Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Molokai

      Om du bestämt att Molokai är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Molokai på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

      Planera resan till ditt hotell i Molokai

      MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Molokai, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Molokai. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

      Saker att göra nära ditt hotell i Molokai

      Väl framme i Molokai väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Molokai. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Molokai att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma