Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Molokai hotell

Castle Molokai Shores 1 090 kr
Castle Molokai Shores

Castle Molokai Shores

109 Ala Malama St, Building D, Unit A, Kaunakakai, HI
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet ligger vid stranden i Kaunakakai, 3,7 km från Kapuaiwa Coconut Grove, samt mindre än två mil från Ironwood Hills Golfklubb och Kalaupapa National Historical Park.

  Hotel Moloka'i 1 871 kr
  Hotel Moloka'i

  Hotel Moloka'i

  1300 Kamehameha V Hwy, Kaunakakai, HI
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden i Kaunakakai ligger 4,2 km från Kapuaiwa Coconut Grove och 17,9 km från Kalaupapa National Historical Park.

   Pukoo - 1 Br Cottage Hämta priser
   Pukoo - 1 Br Cottage

   Pukoo - 1 Br Cottage

   8860 Kamehameha V Hwy, Kaunakakai, HI
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna stuga nära stranden ligger 0,6 km från Pukoo Lagoon och 4,6 km från Honouliwai Stream. Honouliwai Bay och Kumimi Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

    Molokai Vacation Properties – Kepuhi Beach Resort Hämta priser
    Molokai Vacation Properties – Kepuhi Beach Resort

    Molokai Vacation Properties – Kepuhi Beach Resort

    1171 Kepuhi Place, Maunaloa, HI
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet vid havet ligger mindre än 2 km från Pohakumauliuli Beach och Kepuhi Beach. Kawakiu Beach ligger 2,7 km härifrån.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Molokai

     Hotel Moloka'i 1 871 kr
     Hotel Moloka'i

     Hotel Moloka'i

     1300 Kamehameha V Hwy, Kaunakakai, HI
       
      3.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell vid stranden i Kaunakakai ligger 4,2 km från Kapuaiwa Coconut Grove och 17,9 km från Kalaupapa National Historical Park.

      Karta

      Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Molokai

      Om du bestämt att Molokai är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Molokai på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

      Planera resan till ditt hotell i Molokai

      MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Molokai, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Molokai. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

      Saker att göra nära ditt hotell i Molokai

      Väl framme i Molokai väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Molokai. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Molokai att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma