Billiga hotell i Moholoholo - 0 att välja från

Hotell från 391 kr

Kolla hotellpriser i Moholoholo

Moholoholo hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Molemole
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Moholoholo?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Moholoholo, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Moholoholo brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och januari, medan de torraste är juli och juni.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 1 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Moholoholo är 19 millimeter.