Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
18 sep. - 20 sep.

Miyun hotell

Grand Bay Hotel Beijing Hämta priser
Grand Bay Hotel Beijing

Grand Bay Hotel Beijing

No.36, Mixi Road, Miyun, Beijing
   
  4.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil i Miyun ligger mindre än 15 km från Miyun Reservoir, Yunlongjian Scenic Area och Yunmeng kanjon. Tao Yuan Xian Gu och Taoyuanxiangu nationalpark ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Laid-back Moments Inn - Gubei Water Town Hämta priser
  Laid-back Moments Inn - Gubei Water Town

  Laid-back Moments Inn - Gubei Water Town

  Gubei Water Town, Longhu Changcheng Yuanzhu, Miyun, Beijing
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta värdshus i Gubei Water Town ligger en kvarts promenad från Riyuedao torg och Mountaintop Church. Wulingshan skogspark och Miyun Reservoir ligger också mindre än tre mil härifrån.

   InNature Gubei Hotel Hämta priser
   InNature Gubei Hotel

   InNature Gubei Hotel

   Shaling New Village 55-1, Miyun
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat i Miyun ligger 4,4 km från Riyuedao torg och 4,6 km från Mountaintop Church. Wulingshan skogspark ligger 46,6 km härifrån.

    Yunfeng Treehouse Hämta priser
    Yunfeng Treehouse

    Yunfeng Treehouse

    Yunfeng Mountain Scenic Area, Yanluo Village, Bulaotun Town, Miyun, Hebei
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta trädhus i Miyun ligger 2,2 km från Miyun Reservoir och mindre än tre mil från Heilongtans naturområde och Tao Yuan Xian Gu. Taoyuanxiangu nationalpark ligger 26,6 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Miyun


     Du tänker alltså resa till Miyun? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 13 hotell och andra sorters boenden i Miyun.


     Topphotell och andra boendealternativ i Miyun


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Miyun med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Dessa hotell i Miyun är populära hos gästerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • RGHCM Hotel
     • Grand Bay Hotel Beijing

     Resenärer som bor på dessa hotell i Miyun brukar uppskatta gymmet:

     • Beijing Shihao International Hotel
     • Grand Bay Hotel Beijing

     Utforska Miyun


     I Miyun finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Miyun med omnejd:

     • Miyun Reservoir
     • Taoyuanxiangu nationalpark
     • Lao Xiang Feng
     • Tao Yuan Xian Gu
     • Jiudaowan dalgång
     • Yunmeng kanjon
     • Yunlongjian Scenic Area

     När du planerar resan till Miyun kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Peking (PEK-Capital Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Miyun?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Miyun, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Miyun brukar vara juli och juni, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är december och november.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och -10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 130 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 447 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och -9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Miyun ligger på 593 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma