Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Minyirr hotell

Habitat Resort 1 961 kr
Habitat Resort

Habitat Resort

225 Port Drive, Minyirr, WA
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna familjevänliga lägenhet i Minyirr ligger nära flygplatsen, tio minuters promenad från Broome Golf Club och Roebuck Bay. Town Beach och Matso's Brewery ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

  Oaks Broome 924 kr
  Oaks Broome

  Oaks Broome

  99 Robinson Street, Broome, WA
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet i lyxstil nära flygplatsen ligger tio minuters promenad från Broome Historical Society Museum, Bedford Memorial Park och McDaniel's Lookout. Town Beach och Roebuck Bay ligger också tio minuter härifrån.

   Oaks Cable Beach Sanctuary 1 026 kr
   Oaks Cable Beach Sanctuary

   Oaks Cable Beach Sanctuary

   11 Oryx Road, Cable Beach, WA
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet i lyxstil nära stranden ligger 4,8 km från Sun Pictures och 4,9 km från Courthouse Markets. Willie Creek Pearl Farm ligger 36,5 km härifrån.

    Mangrove Hotel 909 kr
    Mangrove Hotel

    Mangrove Hotel

    47 Carnarvon Street, Broome, WA
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger nära stranden, tio minuters promenad från Matso's Brewery, Bedford Memorial Park och Courthouse Markets. Pearl Luggers Museum och Sun Pictures ligger dessutom tio minuter härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Minyirr


     Det är definitivt värt att besöka Minyirr, men om du inte kan hitta boende och letar efter andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara en bra idé.

     • 11 hotell i Broome
     • 2 hotell i Djugun
     • 21 hotell i Cable Beach

     Topphotell och andra boendealternativ i Minyirr


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Minyirr med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Resenärerna brukar gilla detta hotell i Minyirr och i synnerhet poolen:

     • Habitat Resort

     Utforska Minyirr


     I Minyirr finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Minyirr med omnejd:

     • Broome Golf Club
     • Reddell Beach
     • Dinosaur Footprints
     • Gantheaume Point
     • Roebuck Bay
     • Town Beach
     • McDaniel's Lookout

     När du förebereder din resa till Minyirr kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Broome, WA (BME-Broome Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Minyirr?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Minyirr, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Minyirr brukar vara april och mars, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är februari och januari, medan de torraste är juli och november.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 34°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 415 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 34°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 62 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 34°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 47 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Minyirr ligger på 524 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma