Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Middlemount hotell

Swag Motel 903 kr
Swag Motel

Swag Motel

5 Leichharrdt Drive, Middlemount, QLD
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta motell i Middlemount ligger 0,8 km från Middlemount Swimming Pool och 2,1 km från Middlemount Golf Club. Middlemount Mine ligger 22 km härifrån.

  Oaks Middlemount Suites Hämta priser
  Oaks Middlemount Suites

  Oaks Middlemount Suites

  10 Prince Place, Middlemount, QLD
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell ligger i Middlemount nära Middlemount Swimming Pool och Middlemount Golf Club. I regionen hittar du dessutom Middlemount Mine.

   Capricorn Villas Hämta priser
   Capricorn Villas

   Capricorn Villas

   3 McKenzie St, Middlemount, QLD
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna villa i Middlemount ligger 15 minuters promenad från Middlemount Swimming Pool och Middlemount Golf Club. Middlemount Mine ligger 21,7 km härifrån.

    Country Roads Motor Inn Dysart Hämta priser
    Country Roads Motor Inn Dysart

    Country Roads Motor Inn Dysart

    57 Queen Elizabeth Drive, Dysart, QLD
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta motell i Dysart ligger mindre än 2 km från Lions Park och Leichhardt Recreation Park. Dysart Golf Club ligger 2,7 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Middlemount


     Det går lätt att hitta boende i Middlemount med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i Middlemount får bra betyg av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Capricorn Villas
     • Oaks Middlemount

     Utforska Middlemount


     I Middlemount finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Middlemount med omnejd:

     • Middlemount Swimming Pool
     • Middlemount Golf Club
     • Middlemount Mine

     När passar det bäst att utforska Middlemount?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Middlemount, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Middlemount brukar vara december och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är februari och januari, medan de torraste är september och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 34°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 280 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 99 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 78 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 34°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 194 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Middlemount är 651 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma