Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
25 sep. - 27 sep.

Mediterranean Sea hotell

Hotel Los Rosales 747 kr
Hotel Los Rosales

Hotel Los Rosales

Av. Miramar 55, Es Pujols, Formentera
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Es Pujols ligger mindre än 2 km från Illa de ses Parres och Es Pujols strand. Ses Illetes strand ligger 4,4 km härifrån.

  Hotel La Floridiana 1 038 kr
  Hotel La Floridiana

  Hotel La Floridiana

  Via Campo Di Teste 16, Capri, NA
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell nära bukten i Capri ligger tio minuters promenad från Campanian Archipelago och Piazzetta Capri. Faraglioni-klipporna och Marina Grande ligger också 2 km härifrån.

   Villino Sabiana 1 505 kr
   Villino Sabiana

   Villino Sabiana

   LOCALITA GROTTONE DI CALA PICCOLA, Monte Argentario
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat ligger vid havet, mindre än en mil från Parque Nacional del Archipiélago Toscano, Rocca Spagnola och Giannella strand. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Feniglia strand och Forte Stella.

    A Point Porto Ercole Resort & Spa 1 382 kr
    A Point Porto Ercole Resort & Spa

    A Point Porto Ercole Resort & Spa

    Via Caravaggio Int. Via Tramontana, Monte Argentario, GR
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i lyxstil i Monte Argentario ligger mindre än 3 km från Feniglia strand, Le Viste och Le Pilette. Spiaggia Lunga och Forte Stella ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Mediterranean Sea

     Om du bestämt att Mediterranean Sea är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Mediterranean Sea på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Mediterranean Sea

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Mediterranean Sea, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Mediterranean Sea. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Mediterranean Sea

     Väl framme i Mediterranean Sea väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Mediterranean Sea. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Mediterranean Sea att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma