Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.

Mediterranean Sea hotell

El Mouradi Djerba Menzel 384 kr
Recension från 1 dec. 2017
Se information
 
El Mouradi Djerba Menzel

El Mouradi Djerba Menzel

B P 163, Aghir
   
  2,0 av 5
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Vi araber blir alltid dåligt bemöte i våra egna hotell. Denna gång hotellet heter El Mouradi Djerba. Det verkar som araber vill inte serva andra araber. Rum 3178 Toilette sitt trasig, jag blev klämd när jag satte mig. Maten var dålig och hotellet gäster är åldringar över 70 Vid två tillfället svimmade ...

  Hotel Numana Palace Hämta priser
  Hotel Numana Palace

  Hotel Numana Palace

  Via Litoranea, 10, Fraz. Marcelli, Numana, Provincia di Ancona
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden i Numana ligger mindre än 2 km från Parco del Conero och La Spiaggiola. Spiaggia dei Frati och Spiaggia di San Michele ligger också 5 km härifrån.

   Benitses Arches 209 kr
   Benitses Arches

   Benitses Arches

   Benitses Main Road, Korfu, Corfu Island
     
    2.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden i Korfu ligger 0,8 km från Korfu snäckmuseum och 3,6 km från Achilleion. Mouse Island och Antika romerska bad ligger också mindre än en mil härifrån.

    Nuevo Vista Boutique Hotel Hämta priser
    Nuevo Vista Boutique Hotel

    Nuevo Vista Boutique Hotel

    Kavos, Korfu, Lefkimmi
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i Korfu ligger mindre än 3 km från Kavos strand, Arkoudilas strand och Agios Petros strand. Capo di Corfu och Parakládi Beach ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Mediterranean Sea

     Om du bestämt att Mediterranean Sea är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Mediterranean Sea på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Mediterranean Sea

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Mediterranean Sea, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Mediterranean Sea. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Mediterranean Sea

     Väl framme i Mediterranean Sea väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Mediterranean Sea. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Mediterranean Sea att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma