Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Medenine hotell

Hotel El Kssour Hämta priser
Hotel El Kssour

Hotel El Kssour

Place De A Liberte, Medenine, Medenine
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Medenine ligger 0,2 km från Ghorfakomplexet.

  Dar Isra Hämta priser
  Dar Isra

  Dar Isra

  Djerba, Medenine, Medenine Governorate
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna semesterbostad i Medenine ligger 0,5 km från Ghorfakomplexet.

   Dar chick yahia Hämta priser
   Dar chick yahia

   Dar chick yahia

   Cheikh Yahia, Route Jilij Ajim, Djerba Ajim
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat ligger vid stranden i Djerba Ajim, mindre än två mil från Djerbahood, Hamnen i Houmt Souq och El Ghriba-synagogan. Borj El K'bir (fästning) ligger 19 km härifrån.

    Dar Aziza Hämta priser
    Dar Aziza

    Dar Aziza

    Rue Ali Zlitni 8, Erria, Erriadh, Medanin
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna semesterbostad i Erriadh ligger tio minuters promenad från Djerbahood och El Ghriba-synagogan. Borj El K'bir (fästning) och Hamnen i Houmt Souq ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     När passar det bäst att utforska Medenine?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Medenine, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Medenine brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är november och april, medan de torraste är juni och maj.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 21°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 1 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Medenine är 8 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma