Reserestriktioner kan gälla för Tunisien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Medenine - 100 att välja från

Hotell från 277 kr

Kolla hotellpriser i Medenine

Medenine hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Medenine
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Medenine?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Medenine, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Medenine brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är november och april, medan de torraste är juni och maj.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 21°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 1 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Medenine är 8 millimeter.