Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Marina hotell

B&B Da Franco Hämta priser
B&B Da Franco

B&B Da Franco

   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta bed and breakfast i Santa Marina Salina ligger 0,8 km från Santa Marina Salinas kyrka och 3,8 km från Monte Fossa delle Felci . Scarios strand och Malfas hamn ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

  Oltremare Hämta priser
  Oltremare

  Oltremare

  Localita Calandra, Lipari, ME
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta boende med direkt tillgång till stranden i Lipari ligger tio minuters promenad från Cannetos strand och Spiaggia della Papesca. Spiaggia Bianca och Porto Pignataro ligger också 3 km härifrån.

   Vulcano Blu Residence Hämta priser
   Vulcano Blu Residence

   Vulcano Blu Residence

   Via Ville di Levante, Vulcano, ME
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta boende vid stranden i Vulcano ligger 15 minuters promenad från Spiaggia delle Acque Calde, Ponente-stranden och Spiaggia delle Sabbie Nere. Baia Negra och Laghetti di Fanghi ligger också 2 km härifrån.

    Jera' Resort e Circolo Velico Hämta priser
    Jera' Resort e Circolo Velico

    Jera' Resort e Circolo Velico

    Via Porto Levante, Vulcano, ME
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta boende vid havet ligger nära Laghetti di Fanghi och Spiaggia delle Acque Calde. Spiaggia delle Sabbie Nere och Oasi della Salute ligger också fem minuter härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Marina

     Om du bestämt att Marina är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Marina på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Marina

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Marina, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Marina. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Marina

     Väl framme i Marina väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Marina. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Marina att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma