Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Maribojoc hotell

Henann Resort Alona Beach 925 kr
Henann Resort Alona Beach

Henann Resort Alona Beach

Alona Beach, Tawala, Panglao, Bohol
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort på stranden i Panglao ligger 0,1 km från Alona Beach och 2,1 km från Danao Beach. Dumaluans strand och Vita stranden ligger också mindre än en mil härifrån.

  The Bellevue Resort Hämta priser
  The Bellevue Resort

  The Bellevue Resort

  Barangay Doljo, Panglao, Bohol
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort vid stranden i Panglao ligger 0,1 km från Doljo Beach och 4,7 km från Momos strand. Alona Beach och Danao Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

   Best Western Plus The Ivywall Resort-Panglao 1 549 kr
   Best Western Plus The Ivywall Resort-Panglao

   Best Western Plus The Ivywall Resort-Panglao

   ALONA BEACH, BRGY DANAO, Panglao
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med spa i Danao ligger en kvarts promenad från Alona Beach och Danao Beach. Dumaluans strand och Doljo Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

    South Palms Resort Panglao 1 614 kr
    South Palms Resort Panglao

    South Palms Resort Panglao

    Brgy. Bolod, Panglao, Bohol
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell på stranden i Panglao ligger 2,2 km från Dumaluans strand och 4,7 km från Alona Beach. Vita stranden ligger 2,7 km härifrån.

     Karta

     Utforska Maribojoc


     I Maribojoc finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Maribojoc med omnejd:

     • Punta Cruz Watch Tower
     • Mag-Asos vattenfall
     • Kawasan Falls
     • Tagbilaran Wharf
     • Bohol National Museum
     • Al Nino swimmingpool
     • San Jose-katedralen

     När du planerar din resa till Maribojoc kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Tagbilaran (TAG). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Maribojoc?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Maribojoc, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Maribojoc brukar vara maj och april, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och juli, medan de torraste är april och maj.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 32°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 25°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 11 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 25°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 17 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 24°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 13 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Maribojoc ligger på 50 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma